Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen nagy fordulat létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nagy fordulat létezik?

Figyelt kérdés
Létezik az hogy egy nő 10-15 éven keresztül a szüziesség mintaképének állitja be magát utána meg pont az ellentéte lesz és egy megcsalos viszonyokat folytató sekélyes jellemtelen emberré vállik? vagy ilyen nincs emberek ekkorát nem változnak?
2018. febr. 23. 09:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

De van. Pl egy nagyobb csalódás után egy reggel azzal ébred, hogy ez az "őrzöm a szüzességem az igazinak"-nak semmi értelme, mert nincs igazi, vagy megváltozik a viszonya a testéhez és úgy dönt, ha a férfiak ennyire nem őrizgetik ő mint nő minek tegye....stb és ezért kifordul magából.

Mindegy mi kattan át a fejében vagy miért. Sok ember tör össze és vezeti le ilyen módon.

2018. febr. 23. 09:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Éretlen személyiség, aki nincs tisztában magával. 10-15 éven keresztül vakon követ egy tanácsot, aztán mikor kap egy nagy pofont az élettől, akkor dacból ezzel szembefordulva próbálja meghatározni önmagát. Normális esetben ennek a lázadásnak kamaszkorban kellene lejátszódnia, nem pedig 35-40 évesen.
2018. febr. 23. 09:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Persze. Gyakran állítják be magukat az emberek másnak, mint amilyenek.

31/f

2018. febr. 23. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
De van, a volt feleségem a mintapéldány. 35 évesen hülyült meg, de lehet, hogy tényleg az volt a baj, hogy akkorra már szexuálisan kiteljesedett, és ugyanakkor rájött, hogy nem élte ki magát. Bár nem volt szerencséje, azóta is egyedülálló
2018. febr. 23. 10:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha nem kapott elég figyelmet törődést akkor igen.

Mástól akarta beszerezni....

2018. febr. 23. 10:03
 6/14 A kérdező kommentje:
tény a nők 35 - 40 körül meghülyülnek,összefekszenek fűvel fával utána egyedül maradnak mert a család a csatornába dobja és keseregnek,öreg korukra vagy részeges nők lesznek vagy felkötik magukat :-)
2018. febr. 23. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:

Negyven körüli nő vagyok és "nem hülyültem meg!"

Ugyan azt az értékrendet és morált követem mint régen.

Csak férfi munkatársaim vannak,őszinte "haveri" viszonyban vagyunk de soha nem jutna eszembe bármelyikükkel viszonyt kezdeni,pedig vannak fiatalok és rámenősek is.

Ezt tudni kell kezeni méltósággal.

Itt is válaszoltam már privátra ha kérdeztek,még sem "csúszott szét a lábam" soha.

Tehát ne vegyetek mindenkit egy kalap alá,- én sem teszem ezt.

2018. febr. 23. 10:14
 8/14 A kérdező kommentje:
tisztelet a nagyon kevés kivételnek
2018. febr. 23. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem élte ki magát!
2018. febr. 23. 10:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés kamu!

Provokáció.

2018. febr. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!