Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan nővel aki elég könnyűvérű tipus volt?
Figyelt kérdés
Pár éve összejártam egy lánnyal(most ő 28 éves)szexelgetni ami 3 évig tartott voltak benne 1 2 hónap kihagyások is,mert közben volt hivatalos barátja is. Mi nagyon szerelmesek voltunk egymásba,de én nem mertem fölvállalni a múltja miatt(Az ismeretségi körünkben is többen megdugták és ribi-ként emlegették,meg csak amit ő bevallott nekem az is gyomorforgató volt: 22 férfival szexuális kapcsolat ezekbe megcsalások,párhuzamos viszonyok,pár hónap kihagyás után újra összejárás...)Nagyon jó volt vele az együttlét,a legjobb akivel életembe dolgom volt,de szerelmes voltam bele és nagyon zavart,hogy valójába egy könnyűvérű lány akiben sose tudnék megbízni hosszútávon...,aztán megszakítottam vele minden kapcsolatot 1,5 éve. De mindennap eszembe jut,nézem a facén a képeit(már nem ismerősöm). Mostanába írogat,hogy hiányzok neki,megváltozott meg ilyesmi.Nekem is hiányzik nagyon de ezt nem mondtam neki,nem akarom bíztatni,de nemtudom,hogy lehetne-e ebből egészséges kapcsolat.2018. febr. 20. 11:38
21/23 anonim válasza:
szerintem max szexkapcsolatra vagy szeretőnek mert azért az ilyen csajok jók az ágyban. beleszeretni nem szabad és komoly dolgot sem szabad várni tőlük
22/23 A kérdező kommentje:
A ribiségét leszámítva minden tulajdonságát csodálom,szerelmes vagyok bele még mindig,de gyűlölöm is egy részből. Soha nem voltak még ilyen kétes érzelmeim egy nő iránt se.
2018. febr. 27. 10:14
23/23 anonim válasza:
Hát ahogy halad az idő előre egyre több tapasztalatod lesz. A lényeg hogy a konzekvenciát mindíg le tudd vonni és képes legyél hideg fejjel gondolkozni és dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!