Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan nővel aki elég könnyűvérű tipus volt?
Ilyen nővel soha nem jönnék össze!
Lehet bárkiről a legszebb legjobb dolgokat feltételezni, meg akarni elhinni hogy megváltozott. De azért nem véletlen a mondás, kutyából nem lesz szalonna.
A mindennapjaimat akkor is megmérgezné a féltékenység.
Lehet hogy megörülne, egy ideig jól menne minden, aztán úgyis elkezdene viszketni odalenn...
Persze, van az a mondás is hogy q...vából lesz a legjobb feleség.
nem tudom, én ebben nem hiszek.
úgy ahogy a 12-es írja!
Amíg a maximumot tudod adni egy ilyen nőnek, addig TALÁN elvan melletted.
De egyszer betegszel le, vagy lesz egy nehezebb életszakaszod... Úgy pattan mintha nem is lettél volna.
A hűség, kitartás az ilyen emberek fogalomtárából hiányzik.
Hiszen ha hűséges lenne akármennyire is, nem tudott volna ilyen életet élni.
Há figyi, ez nekem pl pasiban is visszatartó erő, ha komolyan gondolom valakivel a kapcsolatot..
Mikor kapcsolata volt is meg akart fektetni pl.., mindig próbálkozott, amikor találkoztunk. Amikor látta, hogy nem vagyok rib_nc, utána meg azt láttam, hogy zavarban is volt előttem, pedig egy nőcsábász pasiról van szó, sok lánynak csapta a szelet, nem az a félénk fajta, hanem jó nagy a szája... :D
Viszont. Ha jól vettem ki az írásaisból, a csaj nálad nem párhuzamosan volt kapcsoaltban, hanem akkor nem csalta meg veled a párját, nem? Vagy igen? HA igen, akkor az már neccesebb, ezzel nálam is elásta magát a fenti csávó.. Én nem hiszek ezekben a "megváltozom" dolgokban.
Mármint persze, lehetséges, de az iylen viselkedés lelki eredetű, szóval elkéne járnia pszichológushoz, ha nem szűnt meg ez a fajta szexuális infantilizmus. Mert ez az.
És ez nem rajtad fog múlni, hanem rajta, hogy rendbe tudja-e hozni magát, hogy ne érezzen késztetést a megcsalásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!