Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti összejönnétek olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan nővel aki elég könnyűvérű tipus volt?

Figyelt kérdés
Pár éve összejártam egy lánnyal(most ő 28 éves)szexelgetni ami 3 évig tartott voltak benne 1 2 hónap kihagyások is,mert közben volt hivatalos barátja is. Mi nagyon szerelmesek voltunk egymásba,de én nem mertem fölvállalni a múltja miatt(Az ismeretségi körünkben is többen megdugták és ribi-ként emlegették,meg csak amit ő bevallott nekem az is gyomorforgató volt: 22 férfival szexuális kapcsolat ezekbe megcsalások,párhuzamos viszonyok,pár hónap kihagyás után újra összejárás...)Nagyon jó volt vele az együttlét,a legjobb akivel életembe dolgom volt,de szerelmes voltam bele és nagyon zavart,hogy valójába egy könnyűvérű lány akiben sose tudnék megbízni hosszútávon...,aztán megszakítottam vele minden kapcsolatot 1,5 éve. De mindennap eszembe jut,nézem a facén a képeit(már nem ismerősöm). Mostanába írogat,hogy hiányzok neki,megváltozott meg ilyesmi.Nekem is hiányzik nagyon de ezt nem mondtam neki,nem akarom bíztatni,de nemtudom,hogy lehetne-e ebből egészséges kapcsolat.
2018. febr. 20. 11:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ilyen nővel soha nem jönnék össze!

Lehet bárkiről a legszebb legjobb dolgokat feltételezni, meg akarni elhinni hogy megváltozott. De azért nem véletlen a mondás, kutyából nem lesz szalonna.

A mindennapjaimat akkor is megmérgezné a féltékenység.

Lehet hogy megörülne, egy ideig jól menne minden, aztán úgyis elkezdene viszketni odalenn...

Persze, van az a mondás is hogy q...vából lesz a legjobb feleség.

nem tudom, én ebben nem hiszek.

2018. febr. 20. 12:53
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Az én első komoly kapcsolatomban is a csaj ilyesmi volt... szexben én is azt mondom, azóta sem volt senkivel olyan jó... aztán 4 évig bírta a nuncikája, az első rossz periodusomban ( vizsgák) úgy félreqrt, mint a vöcsök. Soha ilyet még egyszer...
2018. febr. 20. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:

úgy ahogy a 12-es írja!

Amíg a maximumot tudod adni egy ilyen nőnek, addig TALÁN elvan melletted.

De egyszer betegszel le, vagy lesz egy nehezebb életszakaszod... Úgy pattan mintha nem is lettél volna.

A hűség, kitartás az ilyen emberek fogalomtárából hiányzik.

Hiszen ha hűséges lenne akármennyire is, nem tudott volna ilyen életet élni.

2018. febr. 20. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy, kérdező? Téged is át fog b-szni. Egy kis pityergést elhiszel neki? :D Gondolom, nem te vagy az egyetlen akinek letolta ezt a műsort. Nem kéne ilyen "nő".
2018. febr. 20. 15:27
 15/23 anonim ***** válasza:
"összejártam egy lánnyal.....szexelgetni ami 3 évig tartott ...... közben volt hivatalos barátja is." Akkor nem zavart, hogy a másik éppen kihuzta belöle a farkát te meg mentél utána? Vagy megbeszélted a hivatalossal, hogy sok ananászt egyen mert akkor jobb izü ha kinyalod belöle? Akkor meg mit könnyüvérezed le a lányt?
2018. febr. 20. 15:32
 16/23 anonim ***** válasza:

Há figyi, ez nekem pl pasiban is visszatartó erő, ha komolyan gondolom valakivel a kapcsolatot..

Mikor kapcsolata volt is meg akart fektetni pl.., mindig próbálkozott, amikor találkoztunk. Amikor látta, hogy nem vagyok rib_nc, utána meg azt láttam, hogy zavarban is volt előttem, pedig egy nőcsábász pasiról van szó, sok lánynak csapta a szelet, nem az a félénk fajta, hanem jó nagy a szája... :D

Viszont. Ha jól vettem ki az írásaisból, a csaj nálad nem párhuzamosan volt kapcsoaltban, hanem akkor nem csalta meg veled a párját, nem? Vagy igen? HA igen, akkor az már neccesebb, ezzel nálam is elásta magát a fenti csávó.. Én nem hiszek ezekben a "megváltozom" dolgokban.

Mármint persze, lehetséges, de az iylen viselkedés lelki eredetű, szóval elkéne járnia pszichológushoz, ha nem szűnt meg ez a fajta szexuális infantilizmus. Mert ez az.

És ez nem rajtad fog múlni, hanem rajta, hogy rendbe tudja-e hozni magát, hogy ne érezzen késztetést a megcsalásokra.

2018. febr. 20. 18:32
 17/23 anonim válasza:
Te összejönnél az exemmel? ő 2évig csalt engem,hmmm?
2018. febr. 21. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Ne tedd komoly kapcsolatra semmiképp. Én megfizettem érte,nem monogám nem fog megváltozni. Csak ideig óráig tud ki tartani. Akkor fog megtaposni amikor a legkevésbé várod. Én feleségül vettem egy ilyen lányt. Gyakorlatilag egy idegen emberrel feküdt le de az "csak" szex volt. Király nem?
2018. febr. 21. 12:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem, mivel van már annyi tapasztalatom, hogy tudjam, az ilyen nők maximum átmenetileg hűségesek, idővel ugyan úgy téged is át fognak verni.
2018. febr. 22. 17:45
 20/23 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Nem biztos, hogy felvállalnám, ezt nem is mondtam. De biztos nem állnék neki bizonygatni, hogy mennyire szerelmes vagyok. Ha ennyire elítéled, nem értem hogy merül fel egyáltalán, hogy kapcsolatot kezdj vele. Válaszolva a kérdésedre: nem hiszem, hogy működne.
2018. febr. 26. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!