Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti összejönnétek olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan nővel aki elég könnyűvérű tipus volt?

Figyelt kérdés
Pár éve összejártam egy lánnyal(most ő 28 éves)szexelgetni ami 3 évig tartott voltak benne 1 2 hónap kihagyások is,mert közben volt hivatalos barátja is. Mi nagyon szerelmesek voltunk egymásba,de én nem mertem fölvállalni a múltja miatt(Az ismeretségi körünkben is többen megdugták és ribi-ként emlegették,meg csak amit ő bevallott nekem az is gyomorforgató volt: 22 férfival szexuális kapcsolat ezekbe megcsalások,párhuzamos viszonyok,pár hónap kihagyás után újra összejárás...)Nagyon jó volt vele az együttlét,a legjobb akivel életembe dolgom volt,de szerelmes voltam bele és nagyon zavart,hogy valójába egy könnyűvérű lány akiben sose tudnék megbízni hosszútávon...,aztán megszakítottam vele minden kapcsolatot 1,5 éve. De mindennap eszembe jut,nézem a facén a képeit(már nem ismerősöm). Mostanába írogat,hogy hiányzok neki,megváltozott meg ilyesmi.Nekem is hiányzik nagyon de ezt nem mondtam neki,nem akarom bíztatni,de nemtudom,hogy lehetne-e ebből egészséges kapcsolat.
2018. febr. 20. 11:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Volt már ilyennel dolgom, soha többet.
2018. febr. 20. 11:41
 2/23 kakadu19 ***** válasza:
57%
Hát nagyot fogsz koppanni egy ilyen csajjal ha megpróbálod vele.. Nem lesz soha egészséges mert ő egy ilyen típusú lány. Ha megszok téged simán megcsalhat bármikor
2018. febr. 20. 11:44
 3/23 A kérdező kommentje:
Annak ellenére amilyen volt biztos,hogy szerelmes volt belém,mert amikor sokáig nem találkoztunk utána mindig sírt örömébe és a nyakamba borult amikor találkoztunk.
2018. febr. 20. 11:46
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Én veled nem jönnék össze ha az a problémád hogy mások véleménye miatt nem mertél felvállalni. Ha ő túl tudott lépni azon hogy állítólag mindketten szerelmesek voltatok de neked elég volt hogy dugni jártok össze, akkor neked is illene elfogadni az ő múltját.
2018. febr. 20. 11:54
 5/23 A kérdező kommentje:
4-es persze te biztos fölvállalnád,ha tudnád,hogy mindenki végigment rajta,te biztos lennél benne,hogy melletted megváltozik ugye!
2018. febr. 20. 12:02
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
#5 :D Én felvállalnám. Nincs bajom a rib**cokkal, sőt...
2018. febr. 20. 12:17
 7/23 anonim válasza:
36%
Ne a múlttal foglalkoz, hanemm a jelennel, jővővel! Miért nem adsz neki egy lehetőséget? A múltat le kell zárni! Ha jelent a számodra valamit, adj neki esélyt! Azzal ne foglalkoz mit mondanak róla mások, nem is kellene az "ilyen" embereket végig hallgatnod!
2018. febr. 20. 12:22
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is volt már ilyen, és nem kérek többet.
2018. febr. 20. 12:24
 9/23 anonim ***** válasza:
38%
Persze, ha egy nő ribi volt, akkor nem számít a múlt, de ha egy férfi szűz, akkor megy a hiszti...
2018. febr. 20. 12:28
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
Te magyaràzol,mikor olyan csajt dugtàl akinek baràtja van? Hihetetlen hogy a férfiak mit képzelnek magukròl,te sem vagy jobb ennél a ribinél.
2018. febr. 20. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!