Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmondjátok a barátoknak, hogy szeretőtök van vagy egy esetleges megcsalást?
A 21. században élünk. Már nem felbonthatatlanok a házasságok. Milyen gerinctelen féreg az, aki nem szakít, válik, hanem csalja a barátját, barátnőjét, férjét, feleségét?
Dögöljön meg az ilyen, komolyan.
Nem hiszem, hogy szükség lenne a beavatkozásodra.
Ha voltatok már négyesben, akkor egy nyitottabb kapcsolatról van szó...
Azert ide legonkabb huszonevesek irnak.
10-20-30 ev hazassag utan, gyerekekkel, kozos vagyonnal ritkan rohannak valni egy megcsalas utan a ferjek es frlesegek is.
Friss szerelmes rozsaszin kod azt hinni, hogy letezik olyan, hogy soha nem lesz megingas.
Négy éve vagyunk együtt, neki felesége van én független vagyok. Közeli barátai, közvetlen munkatársai tudnak rólam, van akinek be is mutatott.
Van olyan barátja is, akit a felesége is ismer.Az én barátaim szintén tudnak róla.
Nem kell senki falazzon neki, megoldunk mindent anélkül is.
Mindannyian 50 felé közeledünk.
Erre mit lehet mondani? Minden közelebbi ismerősről tudom, ép ki kivel csal. Kollégák, főnökök nagy részéről is tudom.
Nincs kibeszélve, de nem titok. A csalással kapcsolatba kell igazolni a kollégát, még az is megteszi, akik ép valamiért nagyon nem bírják egymást. Olyanról, hogy barát,kolléga, ismerős bele avattkozott volna, nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!