Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, mégis megpróbáljuk folytatni, lesz jobb?
8 év és egy közös gyerek után amint visszament dolgozni, az első faszival flörtbe, meg egymás "húzásába" kezdtek a munkahelyén mert "jól esett" neki, hogy újra nőnek érzi magát (a faszinak is feleség, gyerek), viszonylag hamar rájöttem, "csak egy csók" történt, természetesen első dühből lépni akartam, de a gyerek meg az eltöltött évek miatt újra megpróbáljuk. Ők továbbra is találkoznak a munkahelyén, én viszont tényleg szeretném újrakezdeni, de így rohadt nehéz lesz. Egyik nap úgy érzem tudok bízni benne, másik nap ha már nem úgy viselkedik már megy fel a pumpa. A gyerek érkezése után távolodtunk el, fáradtság,veszekedések,amik kb mindenhol előjönnek, de elképzelni nem tudtam volna róla soha, hogy képes lenne ilyesmire, és ennyire gátlástalanul. Persze azt mondja szeret, én kellek neki, hülye volt, és neki ez semmit nem jelent.
Aki volt már ilyen helyzetben, sikerült maradéktalanul új alapokon kezdeni?
Voltam tavaly hasonló helyzetben, igaz nincs gyerek és "csak" 1,5 éves kapcsolat.
(Volt) párom visszatáncolt az ex barátnőjéhez, 3x lefeküdtek. Kiderült (ex barátnő rámirt...), nagyon zserettem őt, akartam egy esélyt adni az egésznek. Fél évig tartott, utána benyögte, hogy hiányzik neki az exe, vissza akar menni hozzá. A csaj viszont köszöni, de elvan az új párjával, nem akarja már őt. Most meg nekem könyörög, hogy vissza akar jönni.
Az alatt a fél év alatt ugyanezt produkáltam: ha nem úgy visekedett, már ment fel bennem a pumpa, nem tudtam sose megbizni benne, boldogtalan voltam. Nem bánom a döntésem, mert legalább nyugodt szivvel azt mondhatom, hogy részemről én mindent megtettem és emiatt nyugodt szivvel el is tudtam most engedni. Nyilván nincs visszaút most már, igy is eléggé megaláztam magam.
Én azt mondom, próbáljátok meg, de vedd észre, ha ezt csak te akarod igazán és ő nem adja bele a részét. Akkor nyilván nincs értelme.
29/N
Érdekes véleménykete lehet olvasni ebben a kategóriában.
Az egyik véglet az amikor valaki prúdnek, egoistának nevez mert nem engeded meg (vagy nem javaslod) az asszonynak hogy a te jelenlétedben másik férfi kurja (tudjátok, a hármas felállás)
A másik véglet pedig amikor egy kis flőrt vagy / és csók miatt egy családot szét akarnak robbantani.
Kedves kérdező. Szerintem mindenkinek meg lehet és kell is bocsátani. Az más kérdés hogy a bizalmat újra kell építeni, illetve a kapcsolaton megkeresni a hibát és javítani rajta.
Én a helyedben: megbocsátanék, bizalom nulláról indul újra, ezerrel udvarolnék neki és éreztetném vele hogy igazi nő. Aztán pár hónap múlva elemezném a helyzetet. Ha nem ment előrébb a kapcsolat akkor szakítanék.
Adj egy esélyt neki és magatoknak.
a 13-as vagyok
Lehet hogy pont ez a lökés kellett a kapcsolatnak hogy újra fellángoljon. Sőt biztos vagyok benne, mert mondod hogy egymára vagytok pörögve.
Ha félrekurós lenne vagy unna téged akkor leszarna most is, menne a pinája után. De rád van gerjedve.
Fel lehet ezt az eseményt fogni pozitívumként is.
Nehogy azt hidd hogy más kapcsolatokban nincsenek ilyenek, szerintem előbb-utóbb mindenhol előfordul félrekacsintgatás és itt nem félredugásra gondolok.
ez bem egyszemélyes dolog, ketten kell döntenetek.
nekünk bejött, csak nehéz... ki miben hibázott, miben éa hogy lehet ezt elkerülni.
minden bántás nélkül: te pl. abban, hogy a munkahelyére kellett menni, hogy nőnek érezze magát. de nyilván millió kis doligbol alakult ez ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!