Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csalja a párját annak rosszul esik/tiltakozik ha a párja is ugyanezt teszi/tenné?
Egyénfüggő. Itt is olvastam már egy férfiról, aki az általa tökéletesnek tartott menyasszonyáról ír, meg hogy azért őt is megcsalja, de ugyanezt tőle nem viselné el. Elvárja a teljes hűséget, ő pedig úgy gondolja, hogy neki ez jár. Szerintem az ilyen egyén nárcisztikus személyiségzavarban szenved.
Aztán van, akinél már annyira „kihűltek” az érzelmek, hogy nem foglalkozik vele igazán, hogy mit csinál a párja. Közömbös neki, hogy kivel fekszik le.
Van az a típus, aki belátja, hogy megbántotta a másikat a saját hűtlenségével, és így próbál kompenzálni, hogy felajánlja a párjának, hogy akkor ő is megcsalhatja.
Meg vannak olyanok, akik nyitott kapcsolatban élnek, de az meg nem a megcsalás kategóriájába tartozik.
Addig amíg belém szerelmes és velem akar élni, nyugodtan csaljon meg és érezze jól magát, nem a tulajdonom. 40F
Én legalábbis szerelmes vagyok a páromba, de mivel 5 éve hanyagol egyszer már volt titkos szeretőm.
Sajnos már nincsen, pedig szerintem a nők angyalok és szeretetet adni jó dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!