Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lesz vége egy tartós szeretői kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Középkorú nő és férfi, mindketten házasságban. Már 4 éve tart a viszony. Első, második év szerelem, szenvedély, őrültségek együtt, heti 3, 4 együttlét. Aztán 3. évben heti 1 alkalom sok beszélgetés. És a jelen: heti vagy másfél heti együttlét,sok beszélgetés, kedveskedések de mintha a szenvedély már nem lenne, sok ölelés, simogatás, csókok. Akaratlanul is belépett a rutin, a megszokás a történetbe. Lehet, hogy hamarosan vége lesz? Meddig tarthat egy ilyen kapcsolat, hiszen keretek közé van szorítva? Elsősorban olyanok válaszát várom akik vannak vagy voltak hosszútávú szeretői kapcsolatban. Mennyi ideje tart vagy tartott, hogyan lett vége?2018. febr. 13. 23:02
1/5 anonim válasza:
Egyedi, de 2 ev. Addig tart a szerelem hormon.
2/5 anonim válasza:
Nekem másfél év volt, még szerelmes voltam. Terhes lett a feleségem és a családot választottam. Sajnos, mert 6 év múlva a nejem lépett le egy másik férfi miatt. (a karma törvénye, biztos így kaptam vissza amit okoztam)
3/5 anonim válasza:
Addig tartott, amig a nő nem kezdett el követelőzni. 2 év.
41/F
4/5 anonim válasza:
Amíg jött egy új, akivel a rutint felváltotta a szenvedély.
5/5 anonim válasza:
Több mint négy év, és még mindig tart. Még mindig meg vagyunk őrülve egymásért, szerelmesek vagyunk. Szex változó, ahogy a körülmények engedik. Van hogy heti 2-3 van hogy heti egy de van hogy két hétig semmi, de ez nem azért mert nem akarjuk. De találkozni találkozunk, heti 2-3-szor.
Lángolunk egymásért, sok mindenben motiváljuk egymást, erős kapocs van közöttünk.
Közel az 50-hez mind a hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!