Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, aki 3 éve kapcsolatban van, rám hajt, mire számíthatok tőle ha viszonozom?
Egyértelmű kezdeményezést folytat az irányomba már hetek óta, eddig próbáltam kételkedni a dologban, hiszen párja van, de most már biztos vagyok benne, hogy akar valamit. Nekem is tetszik, én nem csak egy kalandot akarnék vele, hanem azt, hogy az én barátnőm legyen.
De nagyon el vagyok bizonytalanodva, mert ha valaki mást akarna, akkor nem értem, hogy miért van együtt még a párjával, miért fekszik össze vele este, mikor napközben engem próbál elcsábítani újra, és újra.
Arra gondoltam, hogy ha legközelebb találkozunk, én is elkezdek lépni felé, de fogalmam sincs, mi sülhet ki ebből. Attól tartok, hogy csak egy alkalmi kalandot akar, de nem hagyná ott a párját.
23 évesek vagyunk mindketten.
De milyen ember az, aki nem tud egyedül boldogulni? Nem a másik embertől kellene elvárnunk, hogy tőle érezzük biztonságban magunkat, vagy boldognak magunkat tőle. Először egyedül kellene elérned, hogy jól érezd magad, kiegyensúlyozottnak, biztonságban (anyagilag, érzelmileg egyaránt). Utána kezdhetnél (ideális esetben) kapcsolatba valakivel, akivel megoszthatod ezt a boldogságot.
Amíg csak azért vagy kapcsolatban, mert csak elvárásaid vannak, valami olyasmivel kapcsolatban, amit te egyedül nem tudsz érezni, elérni, addig az a kapcsolat egy „pótlás” lesz csak. Ez inkább a másiknak a kihasználása, hogy tőle várom el a boldogságomat, mert egymagam nem vagyok képes megteremteni.
Úgy gondolom, arra célzol, hogy a mostanit nem szereti, kell neki az anyagi támogatás, mert egyedül nem tudja magát fenntartani.
Ez nem mentség, hanem súlyosbító körülmény! Ilyenkor gyakori, hogy mindegy kihez, csak el tudjon költözni. Ez a mindegy lennél te. És majd dobbant, ha jön olyan, akibe szerelmes lesz.
"Mert minden ferfi azt hiszi o jobb a masiknal o tobbet tud nyujtani stb. De ez nem iagz!"
Dehogynem. Minden ember más.
Akkor mi van, ha viszonylag jól elvan a barátjával, egyszerűen csak engem többre tart? Már régóta kapcsolatban voltak, mikor megismertem ezt a lányt, lehet, hogy egyszerűen én még a párjánál is jobban az esete vagyok, csak eddig nem hozott össze minket a sors.
Kérdezel valamit, próbálsz minket (de inkább magadat) meggyőzni, hogy ti vagytok egymás számára az igaziak, de mégsem mersz lépni annak ellenére, hogy bejön a lány.
Ha pontosan úgy van ahogy mondod és, hogy te sokkal több és jobb vagy mint a másik srác akkor nem értem miért a bizonytalanság és a töketlenkedés.
Legrosszabb esetben is lesz egy jó szex egy csajjal aki bejön. Legjobb esetben pedig nyugdíjas korotokig boldogan éltek egymással. Mi leírtuk, hogy kb. mire számíthatsz, jövőbe mi sem látunk.
Tehát, ha kell a lány akkor hajts rá majd alakul ahogy alakul.
1. "Miért gondoljátok, hogy velem is ezt tenné?"
Nem hiszek én sem a sablonválaszokban, és itt sincs egyértelmű igen. DE!
Elfelejted, -ahogy sokan teszik-, hogy egy megcsalás is nagy arányban soha nem a másikról szól, hanem RÓLAD, arról aki ezt választja. Mondom ezt úgy, hogy nem ítélet, csak objektív dolog.
Képzeld el, milyen ember érdemli meg -a te vilgáképed szerint- a megcsalást?
Válaszolj magadnak, mikor tartod jogosnak, hogy valaki megcsalja a párát.
Ha alkoholista/drogos? Ha veri? Ha le sem szs.rja, nem törődik vele?
ha bosszúbólvisszacsal? Melyik az, amikor elfogadod?
Ha mondjuk te sokat dolgozol és kevés időtk van egymásra, vagy rövid ideig pár hétig külföldön vagy, és ő mondjuk magányos, ezért megcsal, az elfogadható ok?
Mikor döntesz úgy, hogy ez belefér?
És miért vagy ennyire biztos abban hogy te/ti SOHA nem fogtok hullámvölgybe kerülni, ha esetleg hosszú ideje együtt vagytok? Ha benyel a mókuskerék? Ha nem lesz úgy időtök, stb? Mi van, tőled független hiány, vágy keletkezik benne és emiatt csal meg.
2. És végül: Lehet igen, hogy te esetleg jobb vagy, mert a másikkal pl langyos vízben éldegélt eddig. De ha valóban a potenciális társat látja benned, és nem csak kalandot, akkor szakítani fog a barátjával, ha látja, hogy itt vagy te is, mint lehetőség.
Te is tudsz neki jeleket kldnei, vagy nyíltan közölheted is vele, hiszen azt írod, nyomult.
Ha tényleg azt látja benned, akit te gondolni vélsz, nem megcsalni fogja veled a párját, hanem előbb kilép, és tiszta lappal tudtok kezdeni. Ez anynira nem bonyolult, csak te agyalod túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!