Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy harmadik beférkőzik, akkor egyértelmű, hogy van valami gond?
Amelyik kapcsolatba beférkőzik egy harmadik személy, ott kijelenthető, hogy valami gond van a kapcsolatban? Vagy tudatosan, vagy ennek hiányában?
Vagy létezik, hogy egy olyan kapcsolatba is bejöjjön a harmadik személy, ahol teljesen minden rendben van?
Sok nő áltatja magát azzal, hogy ha mindent megtesz a férjének, akkor nem lesz oka megcsalni. Aztán ők esnek a legnagyobbat, mikor a férj bejelenti, hogy egy éve szeretője van és hozzá költözik.
A legtöbb megcsalás oka egyszerűen az, hogy más. Ezt nem tudod megadni, és ha hiányzik az újdonság, az pont elég, hogy képbe kerüljön egy harmadik. Főleg hosszú házasság alatt.
Arra is van rengeteg példa, hogy a kapcsolat egy rakás xar, semmi sincs rendben, mégse csalják meg egymást, de még csak el se válnak.
Nincs összefüggés a két dolog között. Hiába áltatja magát sok ember, hogy meg tudja akadályozni, hogy a másik megcsalja. Nem, nem tudod. Aki hűtlen, az félre fog menni. Aki nem, az nem.
Azt lehet a leggyorsabban megunni, aki mindenben a kedvedre tesz, mert nincs benne kihívás, és azt a legkönnyebb megcsalni, akiről tudod, hogy úgy is meg fog bocsájtani, mert szerelmes. Egyébként meg vakon elhiszi, hogy túlórázol.
Ha a felek konszenzusa alapján valami rendben van, akkor az rendben van.
Ha a felek konszenzusa alapján valami nincs rendben, akkor nincs rendben.
Legyen szó bármiről, akár harmadik félről. A problémát cska az adott párkapcsolat kontextusában lehet értelmezni, teljesen mindegy, hogy másvalaki problémának gondolja-e vagy sem.
dehogy csak akkor...
kinek van tokeletes kapcsolata????
gondok mindig vannak,nincs olyan h minden
hiper szuper boldogsag
sok olyan pasast ismerek akik istenitik az asszonyt.
de megis jo a friss a husi is.
ez nem ezen mulik!!!
hanem ki milyen szemelyiseg! ki hagyja h belepjen egy 3.
en ha boldog ha nem boldog voltam
sosem csaltam ezert...
meg a legszarabb kapcsolatban is kitartottam es biztam a vegsokig
nem elmentem szeretozni?
hagyjuk mar ezt ha gondok vannak
felnott emberek beszeljek meg ha vmi gond van
ne menjetek utanpotlast keresni.
valaki beeri 1partnerrel,valakinek az se keves
" Nőkent ha el vagyok hanyagolva,nem erzem a szeretetet, megbecsulest, ffikent gondolom akkor ha vmi hianyzik otthon foleg a szex."
Mondjuk a férfit is el lehet hanyagolni. A férfiak, nem csak a szex hiánya miatt csalnak.
Hiányzik az étel az asztalról, rettentően elhízik, igénytelen lesz. Olyan dolgokat talál ki, amik előtte nem voltak zavaróak számára. Csakhogy pár db-t említsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!