Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudta. Ez megcsalásnak számít? Veleményeket kérek.
Ribizli🤗
Ne bánd ha akkor nem bántad,menj bulizni és .........
ribizli vagy.
ki tudna egy ilyen nőt tisztelni?
Igen, megcsaltad. Az, hogy ezt a piára próbálod fogni, csak azt mutatja, mennyire nem tudsz a tetteidért felelősséget vállalni. Ha részegen nem tudod a pinád kontrollálni, akkor ne részegedj le. Teljesen megértem a barátodat én is egyből kihajítottalak volna.
23/N
igen,megcsalás.
súlyosbító körülmény,hogy buliban mások előtt.
mert ott lehettek ismerősök akik vágták,hogy te mással vagy és ezzel előttük is megaláztad,madárrá tetted.
elég friss még a dolog,az érzelmek még csak éppen felébredtek,úgyhogy szerintem lemond rólad különösebb nehézség nélkül.
a párok 80%a amúgy is februárban szokott szakítani,úgyhogy...
Ez egyértelműen megcsalás. Nem tudom, mi kéne még a smároláson és ujjazáson kívül, nem csak a szex számít megcsalásnak.
De egyébként a fő probléma itt nem is a pia, hanem az, hogy miután összejöttél a barátoddal, tovább tartottad a kapcsolatot a sráccal. Már ezt sem kellett volna, nem hogy még inni.
Most már imádkozhatsz, hogy mégis elnézi neked, de kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!