Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért buktok a foglalt pasikra?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 10:03
11/22 anonim válasza:
Ez ösztönösen benne van a nőkben, az kell nekik, aki másnak is.
12/22 anonim válasza:
Amúgy én olvastam, hogy ha egy másik nő "jóváhagyta", akkor értékes férfi. Ha egy nőnek kell, akkor van benne valami, ami miatt érdemes vele kezdeni. Olyan, mint mikor online keresel egy árut, és csak azt nézed meg, amin van csillag vagy vélemény. Ami nem kellett senkinek, arra rá sem kattintassz.
13/22 anonim válasza:
Ha akkor nem érdeklődnek ezek a nők, amikor egyedül vagy, akkor egyértelmű, hogy nem te kellesz neki.
Nem véletlenül szokták mondani, hogy egy férfiban egy nőnek a legvonzóbb a másik nő. De hangsúlyozom: nem minden nő ilyen! Aki igen, azzal viszont nem érdemes kezdeni.
14/22 anonim válasza:
A nők szeretnek versenyezni más nőkkel. Minden élethelyzetben. Jól esik nekik, ha sikerélményük lesz azáltal, hogy elveszik más nő párját. ezzel bizonyítják maguknak, hogy ők milyen jó nők, hiszen a férfi képes otthagyni a kapcsolatát miattuk. Növelik vele az egójukat.
15/22 anonim válasza:
ilyen tényleg van, hogy azért tetszik nekik egy férfi, mert ha egy másik nő már kiválasztotta, akkor valamiben biztosan nagyon jó.
barátnő esetében nem tudom honnan tudnák ránézésre, hogy neked barátnőd van. ha elmondod nekik, és azután kezdenek érdeklődni, akkor eléggé egyértelmű a helyzet.
nekem pl van barátnőm, tudják is, mégsem csüng rajtam minden nő az egyetemen, pedig nem vagyok egy rondaság...
16/22 anonim válasza:
Azért mert akinek van nője az jó esélyel nem defektes. Inkább ezeket keresik mint azokat akik 10 éve nyavajognak hogy minden nő kikosarazta őket. (Mert okkal)
17/22 A kérdező kommentje:
Értem, de hogy gondolja.ilyenkor a csaj,hogy otthagyom a másik lányt?
2018. febr. 7. 14:45
18/22 anonim válasza:
Azért kérdező, te se lehetsz egy szent. Sok házas férfi bújik amögé, hogy ő házas. Közben meg csúnya dolgokat csinál. El lehet gondolkodni, ki a beteg.
19/22 anonim válasza:
Nem hinném, hogy én vagyok a beteg. A maga férje visszaél a tanári hatalmával. Ezt édesanyám, és több ismerősöm is így gondolja. Volt egy lány, aki lefeküdt a maga kedves férjével, és utána hozzáment egy akkor 50 éves emberhez. Én visszahúzódó lány voltam, 20 évesen jöttem rá sok mindenre szexualitás terén, és a maga férje pont a kiközösített lányokra „utazott”. Anyukám mikor hazajött egy fogadó óráról, annak ellenére, hogy én semmit nem mondtam erről az egészről, azt mondta, hogy a maga férje egy gátlástalan ember. (A „strici” szót is használta rá.) Én nem akarok semmit maguktól, csak egy kis békére vágyom, például hogy ne írjanak ki rólam mindenféle kérdéseket. Én a gimnázium alatt igyekeztem kerülni a maga férjét. A férje volt az, aki amikor rájött, hogy ezen az oldalon regisztrálva vagyok, mindenféle kérdéseket írogatott ki rólam. Ez volt kb. 2-2,5 éve. Hagyjuk egymást békén, ne turkáljunk a másik magánéletében (a férje így is túl gyakran tette ezt).
20/22 anonim válasza:
Tehát a pasi aki előtte ronda volt és nem érdekelt, hirtelen érdekelni kezd amint foglalt lesz? Hmm... nemtudom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!