Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott két srác, de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott két srác, de nem tudom mit csináljak? "Egészséges" ez így?

Figyelt kérdés

1. : fél éve ismertem meg, hónapokig csak neten beszélgettünk, aztán ő összejött az exével, szóval el is vetettük bármiféle romantikus kapcsolat kialakítását, de tagadhatatlan volt hogy szerettük a másik társaságát szóval megmaradtunk barátoknak.

2. két hónapja ismerem, kapcsolatként indult, hamar az lett belőle. Szeretek vele lenni, komolyan gondolom vele.

"Probléma": 1 hónapja személyesen is találkoztam az 1.vel. Szimpla személyes tali volt, semmi sem történt közöttünk csak együtt töltöttük a napot, sétáltunk, beszélgettünk, viszont tagadhatatlan volt a vonzalom. Rég voltam már ennyire felszabadult, egyszerűen csak üdített a társasága. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, sőt szóba került hogy találkozzunk megint. Nem fogom megcsalni a párom, nem titkolom előtte, hogy találkozom a másikkal, viszont nem tudom hogy ez így mennyire egészséges a mostani kapcsolatom szempontjából? Csúnya dolog, de sokaktól hallottam ha kicsit megosztjuk a figyelmünket az még jót is tehet a kapcsolat elején, mert nem akaszkodunk rá a másikra. Nekem viszont egy kicsit úgy jön le az egész hogy nem csak vele érzem jól magam, így nem adom meg a teljes figyelmemet neki.

2018. jan. 26. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobban tetszik az első, ezért akarsz vele találkozgatni. Jobb lenne még az elején felismerni.
2018. jan. 26. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Itt már jó lesz rögtön az elején döntened, különben vagy megcsalás lesz a vége, vagy "két szék közül a földre". Egyik se jó!
2018. jan. 26. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan gondolnád a 2. sráccal, akkor nem találkozgatnál mással a háta mögött.

Amikor megismertem a páromat és összejöttünk, utána lezártam az összes régi elvarratlan szálat, ha el akart bárki is hívni találkozni(olyan,akivel régen majdnem összejöttünk),akkor nemet mondtam. Szerintem nem fair a barátoddal szemben, hogy olyanokkal találkozgatsz,akivel régen majdnem összejöttetek és most meg vonzalom van.

Semmi gond nincsen azzal, ha az 1. pasihoz jobban vonzódsz,szeretnél még vele találkozni.

De akkor ne hülyítsd a 2. pasit feleslegesen.

Btw én az első pasitól semmit nem várnék,ha összejött az exével miután elkezdetek beszélgetni,akkor annyira fontos nem lehettél neki.

2018. jan. 27. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!