Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynatok a ferjeteket ha megtudnatok, hogy megcsalt es
meg gyereket is csinalt masnak?
Kedves kérdező, attól függ, hogy mi történt, hogy történt? Biztos vagy benne, hogy ő csinálta a gyereket vagy csak úgy gondolod? Esetleg beismerte a férjed? Fejtsd ki bővebben a történteket, hogy pontosabb tanácsot tudjunk adni.
2018. jan. 17. 10:51
22/34 Szegfűszeg válasza:
Természetesen, ez nem is kérdés. Azonban megbocsotanék neki, már csak magam miatt is. Nem akarnék rossz érzésekkel együtt élni. Viszont többé látni sem akarnám. Semmi nem kéne tőle, se gyerektartás, se látogatás. Felejtsen el minket! A gyerekeknek pedig elmondanám, hogy mit művelt, ha esetleg megjelenne, akkor ne éljen romantikus kép a gyerekben. Kezeljék helyén a dolgokat és küldjék el a p+csába az apjukat. Elvégre őket is semmibe vette.
2018. jan. 18. 09:05
"Biztos vagy benne, hogy ő csinálta a gyereket vagy csak úgy gondolod?"
Az már pont elég, hogy a férje felmerülhet apajelöltként, tehát félreba..szott.
2018. jan. 18. 14:03
24/34 anonim válasza:
Ha ez a magyar női átlag felhozatal, akkor elég szánalmas. A sok egoharcos vélemény... Sokkal fontosabb kérdés, hogy egy kapcsolat hogy jutott el idáig. Van-e MINDKÉT félben annyi, hogy ezt a kérdést őszintén meg tudják válaszolni maguknak? És ha van, jöhet a következő kérdés. Akarok-e változtatni, mert fontos nekem a kapcsolatom, és a magam részéről megtenni mindent, hogy működhessen tovább, vagy nem ér annyit az egész. (Mindkét fél részéről kellő intelligencia igényeltetik ehhez).
2018. jan. 20. 15:50
Nem feltétlenül hagynám el. Több oldalról is meg kell vizsgálni az ügyet.
2018. jan. 21. 11:57
"Ha ez a magyar női átlag felhozatal, akkor elég szánalmas. A sok egoharcos vélemény... Sokkal fontosabb kérdés, hogy egy kapcsolat hogy jutott el idáig. Van-e MINDKÉT félben annyi, hogy ezt a kérdést őszintén meg tudják válaszolni maguknak? És ha van, jöhet a következő kérdés. Akarok-e változtatni, mert fontos nekem a kapcsolatom, és a magam részéről megtenni mindent, hogy működhessen tovább, vagy nem ér annyit az egész. (Mindkét fél részéről kellő intelligencia igényeltetik ehhez)."
Kérdező, itt a helyes válasz! Valószínűleg te sem csak áldozat vagy, hanem ok. Ezen kellen inkább gondolkozni, nem azon, hogy elhagyd vagy sem...
2018. jan. 21. 12:30
"Az már pont elég, hogy a férje felmerülhet apajelöltként, tehát félreba..szott."
Ha te hiszel abban az illúzióban, hogy van olyan férfi, aki nem baszik félre, akkor nagy tévedésben élsz. De majd egyszer rájössz. Persze férfiakról beszélek, nem tesze-tosza hímneműekről...
2018. jan. 21. 12:37
Nem tudom milyen nemű vagy, de ha férfi, akkor most aztán elég jól degradáltad a saját nemed.😃 Ja, egyébként mindenki magából indul ki, csak van aki bevallja, van aki nem.
Nem mernék ilyet kijelenti úgy, hogy nem ismerem a világ összes hímneműjét.A jelek szerint te egytől-egyig ismered őket.Nem is tudom irigyeljelek-e most?
2018. jan. 21. 13:30
29/34 anonim válasza:
Tesó, remélem ezalatt az egy hét alatt, mióta feltetted a kérdést, már elhagytad. Jobbat érdemelsz! Ilyen szánalmas alak csak annyit érdemel, hogy elpereld mindenét! Ne add fel, vannak még igaz férfiak a világban. Nem sok, de meg kell találni őket.
2018. jan. 22. 14:08
Szerintem meg pont hogy FÉRFI nem b*sz félre. Teszetosza nyomikák akik az önazonosságukat keresgélik és megerősítésre vágynal satnya identitásukban viszont igen.
2018. jan. 22. 14:18
Kapcsolódó kérdések: