Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynatok a ferjeteket ha megtudnatok, hogy megcsalt es meg gyereket is csinalt masnak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 16:01
11/34 anonim válasza:
Nem gondolkoznék rajta.Mindenképpen
12/34 anonim válasza:
Gyerek nélkül is. Nem vagyok valami lábtörlő, hogy lenyeljek bármit a szerelem nevében, úgyhogy alap.
13/34 anonim válasza:
Ha csak egy korábbi kapcsolatát titkolta el, az is eléggé szarság, mert nem volt őszinte. Szakító ok így egyből talán nem lenne, de az őszinteség hiánya szörnyő
14/34 anonim válasza:
Nőként én azt látom, hogy nőtársaim egy bizonyos férfi típusért szinte bármit megtennének. Jóképü vagy legalábbis elegáns van stílusa, jó szövege van, nem fizikai munkát végez, (nem fáradt amikor hazaérkezik.) autója van. Több házasságról is tudom konkrétan, hogy a hölgy megcsalást, megalázást is elnéz házon belül, mert a férje egyszerűen jobb nála szeret villogni vele.Nálatok milyen a felállás? Te vagy a színvonalasabb vagy Ő? Ezalatt nem csak a külsőségeket értem. Azért ne dőlj be az itt elhangzott egységes "KIDOBNI" véleményekkel. A magyar nők többsége ennél sokkal-sokkal megalkuvóbb.
15/34 anonim válasza:
Van aki el hagyja van aki nem. Át kell ezt élni hogy valaki tudja. A szavakkal könnyen lehet dobálózni de lehet a válasz adók többsége nem válna el annyira szerelmes.
17/34 anonim válasza:
15# Azert egy sok eves hazassagban mar ritka a konkret szerelem, inkabb felelem, belekenyelmesedes, nem tudja, hogyan boldogulna megint egyedul, talalna-e x eves kor felett uj part, stb.
18/34 anonim válasza:
#15 Átéltem és fénysebességgel elhagytam. A szerelem semmire se kifogás, arra meg pláne nem, hogy ostoba legyek :)
19/34 anonim válasza:
A barátnőm csalt meg,és lett terhes mástól..
20/34 anonim válasza:
Hat mint a huzat...Ezt komolyan kerdezted???Mas not csinalgat, tobbszor is, es meg gyerekuk is lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!