Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rIbI volt mindig is az marad?

Hü de nagy erkölcsi magaslaton áll itt a többség! Meg milyen jol "ismerik" a nöket. Remélem mind meggondolt férfiu és egyik sem dugogatott eddig félre, Önmegtartoztatva került (vagy fog kerülni) a szent házasságba!
Én meg azt mondom, hogy ne itélj az elöélete alapján, vagy ha mégis azt teszed akkor gyorsan kérj töle bocsánatot, hogy eddig raboltad az idejét és engedd el!!!!!!

#12 Az emberek többsége már csak ilyen, “más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem”.
Kérdező, ha te úgy érzed, hogy nem járnál egy ilyen lánnyal, akkor keress mást. Ilyen rohadt egyszerű az élet.

Nem igaz.
Az elso ket baratomat (17-20 es kb 25-27 eves koromig tartottak) megcsaltam.azota senkit. Azt sem akivel 2.5 evig mas orszagban eltunk.
41 eves vagyok.
Felnottem...

Nem biztos, hogy az marad. Sőt, valószínűleg megváltozik, és hűséges felesége lesz a számára igazinak.
Sokkal jobb ez az időrend egyébként. Ugye, mikor az asszonyok hozzámennek a "szűztelenítőjükhöz", vagy a második pasihoz életükben, és 35 évesen kezdenek bele a szexuális életükbe, a tapasztalatszerzésbe.
Abból születnek a gyakorin a "megcsal a feleségem mit tegyek?" kérdések

De nem ám! Ők a leghűségesebbek. Ezeket a kérdéseket azoknak a ribizliknek a férjeik teszik fel, akiknek a feleségük letagadta a ribizli múltját.
Kivétel mindig van, de csak hogy erősítse a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!