Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki rIbI volt mindig is az marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki rIbI volt mindig is az marad?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány egy ideje(a szimpátia kölcsönösnek tűnik) és kérdezősködtem utána és kiderült hogy elég könnyen megkapható volt és meg is csalta már az előző párját. A külső benyomások alapján nem gondoltam volna róla,de sajnos biztos forrásból tudom a dolgokat. És komoly kapcsolatot akartam volna de így nem nagyon merek vele kezdeni.Tegyük föl összejövünk,eleinte minden ok,aztán 1 2 év múlva ha halványodik a szerelem akkor engem is hátba támad és megcsal. Mi a véleményetek erről?
2018. jan. 9. 15:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál róla, meg ahogy ő erről vélekedik az elég riasztó. Ezek alapján nem sok erkölcsi tartás lehet benne. Ez nem sok jót ígér a jövőt illetően.
2018. jan. 9. 16:40
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

Hü de nagy erkölcsi magaslaton áll itt a többség! Meg milyen jol "ismerik" a nöket. Remélem mind meggondolt férfiu és egyik sem dugogatott eddig félre, Önmegtartoztatva került (vagy fog kerülni) a szent házasságba!

Én meg azt mondom, hogy ne itélj az elöélete alapján, vagy ha mégis azt teszed akkor gyorsan kérj töle bocsánatot, hogy eddig raboltad az idejét és engedd el!!!!!!

2018. jan. 9. 17:24
 13/20 A kérdező kommentje:
12es szerintem az előélete valakinek nagyon sokat elárul a jelleméről.
2018. jan. 9. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

#12 Az emberek többsége már csak ilyen, “más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem”.

Kérdező, ha te úgy érzed, hogy nem járnál egy ilyen lánnyal, akkor keress mást. Ilyen rohadt egyszerű az élet.

2018. jan. 9. 17:42
 15/20 anonim ***** válasza:
12-es ne gúnyolódj a "szent házassággal" légyszi, mert nincs köze a kérdéshez, meg egyébként se.
2018. jan. 9. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem igaz.

Az elso ket baratomat (17-20 es kb 25-27 eves koromig tartottak) megcsaltam.azota senkit. Azt sem akivel 2.5 evig mas orszagban eltunk.

41 eves vagyok.

Felnottem...

2018. jan. 9. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ezek a történetek kb. fél évesek, akkor ne kockáztass, mert ennyi idő alatt még nem változhatott akkorát. Ha már mondjuk öt évesek és azóta "tiszta", akkor tehetsz egy próbát. (Bár a viccelődős stílusából én úgy veszem le, hogy nem szánja-bánja a dolgokat.) Ez olyan, mint a drog vagy a szerencsejáték: aki még a múlt héten drogozott az felejtős, de aki már tíz éve leszokott róla és gimikben drogpreventív előadást tart az tök oké. Szerintem nem előítéletes vagy, hanem előrelátó. Sok szenvedéstől megkímélnék magukat az emberek, ha úgy állnának a dolgokhoz, mint te.
2018. jan. 9. 23:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, mindig is az marad. És ez nem előítélet, hanem tapasztalat. Attól még nem előítéletes egy ember, hogy a múltból következtet a jelenre. Ráadásul azok akik itt most előítéletről beszélnek, máshol sokkal előítéletesebbek.
2018. jan. 10. 01:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy az marad. Sőt, valószínűleg megváltozik, és hűséges felesége lesz a számára igazinak.

Sokkal jobb ez az időrend egyébként. Ugye, mikor az asszonyok hozzámennek a "szűztelenítőjükhöz", vagy a második pasihoz életükben, és 35 évesen kezdenek bele a szexuális életükbe, a tapasztalatszerzésbe.

Abból születnek a gyakorin a "megcsal a feleségem mit tegyek?" kérdések

2018. jan. 10. 08:59
 20/20 anonim ***** válasza:

De nem ám! Ők a leghűségesebbek. Ezeket a kérdéseket azoknak a ribizliknek a férjeik teszik fel, akiknek a feleségük letagadta a ribizli múltját.

Kivétel mindig van, de csak hogy erősítse a szabályt.

2018. jan. 10. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!