Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki rIbI volt mindig is az marad?
Sok ok lehet, amiert egy ember kepes jo iranyban megvaltozni. Az igazi szerelem megtalalasa peldaul.
Azonban teny, hogy az a hatar, amit egyszer atleptünk, mar nem tart vissza olyan könnyen, mint azelött.
Ha már a kezdetekben ilyen előítéletesen állsz hozzá,akkor semmiképp ne próbálkozz nála,mert csak féltékenykedni fogsz. Hibákat bárki követhet el,főleg fiatalon. 20 éves korom körül én is faltam a férfiakat,volt olyan párom is,akit sokszor megcsaltam. Mégis beláttam,hogy erre nem lehet kapcsolatot építeni. 5 éve férjnél vagyok és meg se fordul a fejemben,hogy félrelépjek.
29N
Ahogy 4-es írja vannak akik megváltoznak de fiatalon nem hiszem, hogy meg fog. Én olyan hölgyet ismerek aki 36 éves korában jött rá erre, hogy így nem lesz normális élete és addig minden párját fűvel-fával megcsalta és igen megváltozott, de sok férfi életét keserítette meg addig.
Huszonévesen tuti egy ilyen nő nem fog megváltozni.
Nagyon nem szeretem, mikor valaki ennyire előítéletes és ahelyett, hogy személyesen ismerné meg az embert, mások véleményéből indul ki és egyből elméleteket gyárt. Még 2 szót sem váltottál vele, de már azon agyalsz, hogy 2 év múlva lehet megcsal? Ember, lassíts már a tempón, még össze se jöttetek, ne görcsöld már túl a dolgot.
Amúgy nálam az nem lenne kizáró ok, ha valakinek fiatalon volt ilyen kalandozós korszaka. Főleg, ha esetleg neked is volt, ne ítélkezz. Viszont a megcsalást nem tudnám elnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!