Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki rIbI volt mindig is az marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki rIbI volt mindig is az marad?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány egy ideje(a szimpátia kölcsönösnek tűnik) és kérdezősködtem utána és kiderült hogy elég könnyen megkapható volt és meg is csalta már az előző párját. A külső benyomások alapján nem gondoltam volna róla,de sajnos biztos forrásból tudom a dolgokat. És komoly kapcsolatot akartam volna de így nem nagyon merek vele kezdeni.Tegyük föl összejövünk,eleinte minden ok,aztán 1 2 év múlva ha halványodik a szerelem akkor engem is hátba támad és megcsal. Mi a véleményetek erről?
2018. jan. 9. 15:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ha nem akarod hogy megcsaljon akkor ne is kezdj vele. Aki egyszer megcsalt valakit annak utana se lesz ez problema. Na meg ki akar olyan lannyal lenni akinek hetente mas tomte a lukait..
2018. jan. 9. 15:33
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

Sok ok lehet, amiert egy ember kepes jo iranyban megvaltozni. Az igazi szerelem megtalalasa peldaul.

Azonban teny, hogy az a hatar, amit egyszer atleptünk, mar nem tart vissza olyan könnyen, mint azelött.

2018. jan. 9. 15:34
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Szokták mondani, hogy a vér nem válik vízzé. Na, ez ebben a helyzetben teljesen igaz. Az, hogy valaki félrelép egy kapcsolatban, sok dolog miatt lehet, de ha könnyen megkapható akkor inkább csak a vére hajtja, és alap dolog hogy egy idő után megcsal téged is. Keress inkább egy olyan lányt, akinek nincs híre, és megbízható.
2018. jan. 9. 15:34
 4/20 anonim ***** válasza:
62%

Ha már a kezdetekben ilyen előítéletesen állsz hozzá,akkor semmiképp ne próbálkozz nála,mert csak féltékenykedni fogsz. Hibákat bárki követhet el,főleg fiatalon. 20 éves korom körül én is faltam a férfiakat,volt olyan párom is,akit sokszor megcsaltam. Mégis beláttam,hogy erre nem lehet kapcsolatot építeni. 5 éve férjnél vagyok és meg se fordul a fejemben,hogy félrelépjek.

29N

2018. jan. 9. 15:36
 5/20 anonim ***** válasza:
8%

Ahogy 4-es írja vannak akik megváltoznak de fiatalon nem hiszem, hogy meg fog. Én olyan hölgyet ismerek aki 36 éves korában jött rá erre, hogy így nem lesz normális élete és addig minden párját fűvel-fával megcsalta és igen megváltozott, de sok férfi életét keserítette meg addig.

Huszonévesen tuti egy ilyen nő nem fog megváltozni.

2018. jan. 9. 15:48
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Lelked rajta, ha te tervezni tudnál olyan emberrel, aki félrelépett már valaki mellett. Én élből elkükldöm a halálba az ilyen nőt.
2018. jan. 9. 15:54
 7/20 anonim ***** válasza:

Nagyon nem szeretem, mikor valaki ennyire előítéletes és ahelyett, hogy személyesen ismerné meg az embert, mások véleményéből indul ki és egyből elméleteket gyárt. Még 2 szót sem váltottál vele, de már azon agyalsz, hogy 2 év múlva lehet megcsal? Ember, lassíts már a tempón, még össze se jöttetek, ne görcsöld már túl a dolgot.

Amúgy nálam az nem lenne kizáró ok, ha valakinek fiatalon volt ilyen kalandozós korszaka. Főleg, ha esetleg neked is volt, ne ítélkezz. Viszont a megcsalást nem tudnám elnézni.

2018. jan. 9. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem elegendő, ha korábban az volt?
2018. jan. 9. 16:03
 9/20 A kérdező kommentje:
De beszélgetek vele már régóta minden más passzol ezeket a megcsalós dolgokat kivéve,de ez sajnos nagyon taszít benne.Pl mondta,hogy megcsalta a régi barátját a kapcsolatuk végefelé(ezenkívül még más megcsalásáról is tudomásom van)és milyen izgi volt spontán kamuzni a barátjának, amikor pont megcsalta mással.
2018. jan. 9. 16:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Ja, így már más a helyzet. Kuka...
2018. jan. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!