Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan veszélyesek a főiskolai csoport bulik, a munkahelyi csapatépítő tréningek, az év végi céges bulik? Ha igen azért amit lent írok? Valakinek járta meg így a párja? Minden foglalt nőt pasit meg lehet kapni ha nagyon akarják?
Elég sok ilyen ...gép pasit ismerek.
Szóval gondolom,hogy ismerősök közt könnyebb leitatni bárkit nem figyel még annyira sem mint egy szórakozóhelyen. Meg a főnök megharagszik ha nem iszunk az egészségére... Elsőre azt gondolja ő csak jó fej vicces a kolléga, ahogy fogy az ital kis baráti flört, majd taperolás is belefér végűl....
Igazából a fiatal 30 alatti hölgyek vannak veszélyben. Vagy ez hülyeség?
#20 Lehet jobb lett volna belemenned, és akkor most tudnál gondolkozni, és nem lennél hisztis.
Ha értetted, hogy mit írok akkor mi a bajod? Megerősítettem, amit írtál, egyet értettem veled, és hozzá írtam még pár dolgot. Tulajdonképpen mi bajod van? Ha bánod, hogy nem ittál még egyet, azt ne rajtam vezesd le.
"#18 Ez most úgy hangzott, mintha a férfiak "kényszerítenék" a nőket"
Lol. A hülyeséged és értetlenséged fájt, hogy másról kezdtél el beszélni, mint ami. Én mindig tudtam, hol van a határ, és nem is bántam meg soha semmit iylen téren. ;)
Most esett le?
Veled ez történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!