Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan veszélyesek a főiskolai csoport bulik, a munkahelyi csapatépítő tréningek, az év végi céges bulik? Ha igen azért amit lent írok? Valakinek járta meg így a párja? Minden foglalt nőt pasit meg lehet kapni ha nagyon akarják?
Elég sok ilyen ...gép pasit ismerek.
Szóval gondolom,hogy ismerősök közt könnyebb leitatni bárkit nem figyel még annyira sem mint egy szórakozóhelyen. Meg a főnök megharagszik ha nem iszunk az egészségére... Elsőre azt gondolja ő csak jó fej vicces a kolléga, ahogy fogy az ital kis baráti flört, majd taperolás is belefér végűl....
Igazából a fiatal 30 alatti hölgyek vannak veszélyben. Vagy ez hülyeség?
13# elég nyugodt választ irtal ahhoz képest..
De kidobtad ugye?
Céges csapatépítőkön nálunk is előfordul az ilyesmi, na persze nem orgiákra kell gondolni és az okok se azok, amit kérdező írt. Általában olyanok gabalyodnak ilyenkor jobban össze, akik amúgy is már szimpatizáltak egymással. Előrejutásért, vagy csak mert a főnök le akarja itatni, olyan nincs. Több pár is így jött már össze és azóta is boldogan élnek :)
Én is csókolóztam már így kollégámmal, de minketten szinglik voltunk, mióta kapcsolatban él egyszerűen csak táncolunk vagy beszélgetünk, semmi több.
Aért az is emgért egy misét, aki az alkohol miatt már félrekúr, ha úgy van...
Én pl szoktam inni, igen, na nem tajtrészegre magam.
Sőt, képzeld, már az első iylen bulin le akart itatni egy kolléga, mert meg akart fektetni. - Párom van, így ő sem jutott semmire. Ahogy a nős vagy kapcsolatban lévő 30-40-es pai sem.
Sajnosláttam már én is undort keltő dolgokat cséges bulikon, ez nem korosztályfüggő.
De biztosíthatlak, hogy a pia nem ok. HA meg valakinek mégis, az ne igyon.
26N
# 19
Mutasd már meg kérlek, te hol olvastad a kényszerítést, és másold be. ;) Nem szeretem és kicsit unom is, amikor emberek a saját kis hiedelemrendszerüket látják bele egy másik ember mondanivalójába.
Te totál másról beszélsz, és más témát érintesz már, mint amit én írtam. (Értem, mire akarsz kilyukadni, csak kár, ehhez semmi köze a válaszomhoz.)
A tény, tény, hogy az adott férfi itatni próbált az én történetemben. Ezt nem én állítom, hanem mindneki, aki körülöttem volt, és szóltak is neki, hogy álljon le. Más férfiak, tudod, nem más nő. ;)
Ettől függetlenl én nem bezséltem semmiylen kényszerítésről: azért ittam, mert így esett jól. Azért nem dugott meg, mert így esett jól. ÉS azért ittam, mert bírom a piát, és el tudom dönteni, miből mennyi fér bele.
Senki nem beszélt kényszerítésről, és tudod rohadt idegesítő, hogy egy köze sincs témához is előkapod a "női "áldozat" szerepet, kényszerítést, stb. Patetikus.
Szóval nyugodj le pls, és ne keverj ide ilyen vonulatot, amihez egyébként köze sincs a történetnek, amiről írok. Menj a meetoo kampány alá kommentelni, ha épp arról van véleményed, mert én tökre nem erről írtam, kár ide keverni. ;) Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!