Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti nem vagytok féltékenyek, amikor a párotok csapatépítő tréningre megy több napra?
Figyelt kérdés
Nem merül fel bennetek, hogy esetleg történ(het)nek ott egy s más dolgok az ital hatására vagy csak úgy szimplán?
Volt akit így csatak meg? Mikor és hogy derült ki? Mi lett a vége?
2015. szept. 11. 10:20
1/22 A kérdező kommentje:
*csaltak
2015. szept. 11. 10:20
2/22 anonim válasza:
Akinek normális kapcsolata van, sem nő, sem férfi nem menne ilyenre.És senki nem kötelezhető ilyenre.
Én sem mennék, és a férjem se.Még akkor se ha itthon zöld utat kapnék rá.
Ki kiváncsi a sok részeg állatra(nő is/férfi is), aki elfelejti, hogy otthon család várja?
3/22 anonim válasza:
2+ És azt hiszi, hogy ha vidékre megy, akkor mindent megtehet?
4/22 anonim válasza:
Nem, miert lennek? Ezeket sosem ertettem.. Nem kell elutazni ahhoz hogy megcsaljon. Egyebkent pedig megbizok benne. Mi egyaltalan nem feltekenykedunk.
5/22 anonim válasza:
#2 a te baratod/baratnod se lennek..
7/22 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy kötelező mennie, mert mindenki megy :S de ezt nem hiszem, hogy minden évben kötelező lenne, főleg hogy nem munkaidőben van...hanem hétvégén. Ez a harmadik alkalom már, de mindig azt mondja h mindenki részeg estére :S Nem tudom utána mik történnek, és annak sem örülök, hogy megy ezért :S úgy sem tudnám meg, ha megcsalna sztem, mert nem mondaná meg...
2015. szept. 11. 10:38
8/22 anonim válasza:
Kötelező? Milyen cég az, ahol ez kötelező? Nálunk is szokott lenni csapatépítő, igaz, nem több napos, de egyáltalán nem kötelező. Ami kötelező, az az üzleti út azoknak, akik érintettek.
9/22 anonim válasza:
Nem gondolkozom ilyeneken amíg a haverokkal, kollégákkal van, tudom, hogy beisznak, állatkodnak aztán végük van. De nem rendszeres a dolog, évente pár alkalom, egy naposak vagy egy estések. Teljesen megbízom benne.
10/22 anonim válasza:
Én dolgoztam már olyan helyen,ahol kötelező volt menni.Rém unalmas az egész,még az esti ivászatok a legjobbak az egészben.A munkatársaim szörnyen előnytelen külsejűek,eszembe sem jutott szexelni egyikükkel sem.A férjem sosem volt csapatépítőn,de ha járna sem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!