Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csajok! Ti nem vagytok féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti nem vagytok féltékenyek, amikor a párotok csapatépítő tréningre megy több napra?

Figyelt kérdés

Nem merül fel bennetek, hogy esetleg történ(het)nek ott egy s más dolgok az ital hatására vagy csak úgy szimplán?

Volt akit így csatak meg? Mikor és hogy derült ki? Mi lett a vége?

2015. szept. 11. 10:20
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
*csaltak
2015. szept. 11. 10:20
 2/22 anonim ***** válasza:
31%

Akinek normális kapcsolata van, sem nő, sem férfi nem menne ilyenre.És senki nem kötelezhető ilyenre.

Én sem mennék, és a férjem se.Még akkor se ha itthon zöld utat kapnék rá.

Ki kiváncsi a sok részeg állatra(nő is/férfi is), aki elfelejti, hogy otthon család várja?

2015. szept. 11. 10:31
 3/22 anonim ***** válasza:
40%
2+ És azt hiszi, hogy ha vidékre megy, akkor mindent megtehet?
2015. szept. 11. 10:31
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem, miert lennek? Ezeket sosem ertettem.. Nem kell elutazni ahhoz hogy megcsaljon. Egyebkent pedig megbizok benne. Mi egyaltalan nem feltekenykedunk.
2015. szept. 11. 10:34
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
#2 a te baratod/baratnod se lennek..
2015. szept. 11. 10:35
 6/22 anonim ***** válasza:
Most latom, ferjed..
2015. szept. 11. 10:35
 7/22 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy kötelező mennie, mert mindenki megy :S de ezt nem hiszem, hogy minden évben kötelező lenne, főleg hogy nem munkaidőben van...hanem hétvégén. Ez a harmadik alkalom már, de mindig azt mondja h mindenki részeg estére :S Nem tudom utána mik történnek, és annak sem örülök, hogy megy ezért :S úgy sem tudnám meg, ha megcsalna sztem, mert nem mondaná meg...
2015. szept. 11. 10:38
 8/22 anonim ***** válasza:
Kötelező? Milyen cég az, ahol ez kötelező? Nálunk is szokott lenni csapatépítő, igaz, nem több napos, de egyáltalán nem kötelező. Ami kötelező, az az üzleti út azoknak, akik érintettek.
2015. szept. 11. 11:05
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem gondolkozom ilyeneken amíg a haverokkal, kollégákkal van, tudom, hogy beisznak, állatkodnak aztán végük van. De nem rendszeres a dolog, évente pár alkalom, egy naposak vagy egy estések. Teljesen megbízom benne.
2015. szept. 11. 11:28
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Én dolgoztam már olyan helyen,ahol kötelező volt menni.Rém unalmas az egész,még az esti ivászatok a legjobbak az egészben.A munkatársaim szörnyen előnytelen külsejűek,eszembe sem jutott szexelni egyikükkel sem.A férjem sosem volt csapatépítőn,de ha járna sem zavarna.
2015. szept. 11. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!