Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti nem vagytok féltékenyek, amikor a párotok csapatépítő tréningre megy több napra?
Nem merül fel bennetek, hogy esetleg történ(het)nek ott egy s más dolgok az ital hatására vagy csak úgy szimplán?
Volt akit így csatak meg? Mikor és hogy derült ki? Mi lett a vége?
Ha ott megtenné bárhol megtenné, ha nem olyannak ismered aki ilyesmit tenne akkor minek aggódni ezen ? Amikor még nem éltetek együtt (ha most együtt éltek) akkor is őrölt a féltékenység, ha 1-2 napig nem tudtatok találkozni ?
Erre pont van egy elég jó hasonlat majdhogynem ugyanaz a 2 eset:
Nem értem azokat a szülőket, akik csak éjjel féltik kiengedni a lányukat...
A f***sz nappal is feláll ...
Nem / nem / engem nem / sehogy / semmi.
:D
A párom programozó. Ha netalán vannak csapatépítők, kemény 2 darab nő van a cégben, ahol az egyikük a főnök felesége. A másikat meg ismerem, nagyon erősen kétlem, hogy a párom akár csak részegen is, de kezdene vele valamit. Főleg, hogy azért volt már olyan, hogy a nő próbálkozott (nem csak nála, sorra puhatolózott, kinél lehet esetleg esélye...), és akkor is könnyedén lerázta inkább. Szóval nem, egyáltalán nem vagyok féltékeny, ha elmegy egy ilyen eseményre :D
De még ha lennének is nők, bízom a páromban, bízom benne, hogy italban is tudja, hol a határ, ismerem annyira, hogy még velem sem igazán ment neki az első néhány alkalom, pedig józanok is voltunk és szinglik is, ha inna annyit, amennyitől már nem tudja, mit csinál, akkor amellett, hogy meglepődnék, ha ébren tud maradni, még csodálkoznék, hogy egyáltalán fel tudja állítani és úgy tudja tartani... Annyi, de annyi érvem van még ezeken kívül arra, hogy megbízzak benne, már a puszta őszinte bizalmon túl is, hogy egyszerűen csak a hiánya az egyedüli dolog, ami miatt nem örülnék neki, ha egy hétvégére el kellene mennie. Merthogy én szeretek vele lenni, vele programokat tervezni és szervezni. Egyedül ennyi lenne a problémám.
Amúgy, nem tudok olyanról, akik csapatépítőn csalják meg a párjukat, vagy így lettek megcsalva. Szerintem ez relatíve ritka, elég sokan tartják még részegen is a "házinyúlra nem lövünk" elvet, és inkább tényleg csak szórakozni, jól érezni magukat mennek, vagy muszájból. Még ha amúgy vannak ott ellenkező neműek is.
#2:
>Akinek normális kapcsolata van, sem nő, sem férfi nem menne ilyenre.
Te hülye vagy? Miért ne lehetne menni? Normális kapcsolatban a pár tagjai eldöntik, hogy szeretnének-e menni, és ha igen, akkor elmennek. A másik pedig nem féltékenykedik, mert tudja, hogy nincs rá oka, és reméli, hogy a párja jól érzi magát.
5 Hála Istennek, mert én téged még a környezetemben sem tűrnélek.
Akkor kvittek vagyunk:)
Nem vagyok feltekeny, na meg megbizhatatlan emberrel nem jovok ossze alapbol. Vagy 100% bizalom, vagy semmi, ez az egyik legfontosabb alapja egy kapcsolatnak.
Ezek a csapatepito treningek altalaban olyanok, hogy bar nem kotelezhetnek a reszvetelre (hacsak nincs a szerzodesben), nagy hatranyba kerulsz, ha kihagyod. Nem ertek ezzel az elvvel egyet, de multinal dolgozom, nalunk is hatalmas 'fekete pont', ha az ember nem megy el - hacsak nincs valami nagyon jo indoka..
Sosem értettem, hogy minek kapcsolat egy olyan embernek, aki nem meri/akarja elengedni a "párját" egy hétvégi ivászatra.
Igazából totál mindegy, hogy ez most egy céges csapatépülés.. Lehetne egy hétvége a haverokkal is. Gondolom oda sem engeditek el, mert hát jajj, iszik. És aztán? Igyon, egészségükre.
A női ismerősökről már inkább szót sem ejtek.
A párom szökőévente találkozik az exével egy kávéra, ahogyan én is az egyik exemmel, akivel jóban váltunk el.
A megcsaláshoz nem kell céges csapatépülés, sem hétvége a haverokkal, sem az alkohol. Ha akarna, akkor meg tudná oldani máshogy is. Az ilyesfajta korlátozás totál felesleges.
Tipikusan azok a nők vagytok, akiknek a férje majd 10-20-30 év múlva megunja ezt a folyamatosan hisztit, sárkánykodást, és 20 éves csajokat fognak kúrogatni. A haverok meg asszisztálnak majd hozzá, mert tudják, hogy elviselhetetlenek vagytok.
Ezt egy idő után még a legnagyobb papucs férj is megunja. Hajrá.
Ez most leginkább #2-nek és társainak szólt. MEg a kérdezőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!