Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
Figyelt kérdés
19- éves fiú vagyok van barátnőm, de heti egy két alkalommal skypeon más lányokkal közösen maszturbálunk,semmi több csak hokizom,miközben a csaj újjazza magát. Szerintetek ez már megcsalás?#maszturbálás #Webcam sexl
2017. dec. 28. 09:04
21/26 anonim válasza:
Akkor babám légy felnőtt és mondd el a barinőcskédnek. :) Ha mindenki csinálja és mindenkinek szüksége van rá, biztosan megfogja érteni, és akkor legálisan csinálhatod. Nem igaz, nagyfiú? :)
22/26 anonim válasza:
Inkább hagyd ott a barátnődet és hagyd, hogy olyan srácot találjon, aki tényleg szereti.
23/26 A kérdező kommentje:
Most miért hiszitek,hogy nem szeretem? Imádom és jó vele a sex,de néha ha egyedűl vagyok itthon és épp rám jön nem kúrvázom hanem ebben a formában rendezem le magam,ami szintén nagyon jó.nem csalnám meg soha de ha álló farokkal ébredem és nincs itthon akkor nekem ez a legkézen fekvőbb megoldás,skype és játék.mondjuk ha lenne mű puncim itthon az is enyjire kiverné a biztosítékot?
2017. dec. 29. 09:44
24/26 anonim válasza:
Az veri ki a biztit , mekkora gyökér vagy.
25/26 anonim válasza:
Milyen rendes férfi vagy hogy nem mész krvázni :O Komolyan, le a kalappal, ez már igen, ilyen ember nem terem minden bokorban :)
26/26 anonim válasza:
Ha nem megcsalás akkor miért titkolod? Hiszen szerinted nem rossz amit csinálsz. Nem értem a titkolózás okát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!