Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megtudnátok bízni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtudnátok bízni ebben a lányban?

Figyelt kérdés
Bekerültem egy munkahelyre és már az első találkozáskor nagyon szimpatikus lett egy lány. A szimpátia kölcsönös,bár neki van barátja.Nagyon sokat beszélgetünk facebookon meg párszor találkoztunk titokban egy parkban. Van sajnos egy nagyon zavaró,elbizonytalanító dolog: A több munkatársam r1b@ncnak nevezte és lehet volt alapja is. Aki most a barátja azt már többször megcsalta,meg az előzőt is,meg volt több csak szexuális kapcsolata.Amikor beszélgettem a lánnyal próbáltam finoman kipuhatolni ezeket és sajnos igaz amiket beszélnek róla(bevallotta ő,hogy többször megcsalta az aktuális párjait).Az az igazság,hogy már szerelmes vagyok bele,de ezek a megcsalós dolgok nagyon zavarnak.Ha az eszemre hallgatok akkor megszakítok vele minden kapcsolatot,de ez nagy szívfájdalom is lenne.Szívesen várom a véleményeteket a helyzettel kapcsolatba.30f a lány 25.
2017. dec. 23. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oszinten elmondta hogy a sex nala tobbet er mint egy kapcsolat. Erzelmi kotodest nem valt ki benne. Lehetseges romantikusabb faszival nem is volt dolga meg.
2017. dec. 23. 12:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta hamar beleszeret valakibe,de hamar rá is un.Csak hát ez elég gáz így,főleg,hogy a barátja mellett kever állandóan.Szerintem ez a tipikus kapcsolatfüggő,mert amint elmondta 15 éves kora óta állandóan van valakije,tehát nem teltek el hetek,hónapok egy szakítás után,mert mire szakított addigra megvolt az új(vagy komoly kapcsolat vagy szexuális partner).
2017. dec. 23. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Kapcsolat fuggo . Es kezelesre is szuksege lenne.
2017. dec. 23. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Te barátnőnek akarod, ő meg csak dugna egy jót.

Nem igaz, hogy ezt magadtól nem látod át.

Ezt a csajt nem lehet felszedni úgy, hogy közlöd vele, hogy te hosszú távra tervezel vele. Ezzel csak kiröhögne. Ha olyan jól megdugod mint senki más, akkor a tiéd lesz. De lássuk be, erre kicsi az esély.

2017. dec. 23. 15:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége?
2019. márc. 4. 01:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy darabig együtt voltunk titokban aztán otthagytam.(Annak ellenére h még utána is jó sokáig szerelmes voltam bele) De hozza a formáját mostanában is...(nem változott meg)
2019. márc. 17. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!