Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg tudnátok bízni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bízni olyan lányban aki az előzői párját többször megcsalta?

Figyelt kérdés
Fél éve együttvagyok egy lánnyal jól megvagyunk szerelmesek vagyunk egymásba. Többszöri beszélgetések után mindig mond valami újat az előző barátját hónapokig csalta,meg az azelőttit is. Eléggé megingott a bizalmam iránta ,bár aztmondta nem kell aggódnóm én vagyok a legjobb a pasi az életébe és nem tudna megcsalni a családalapítást is velem képzeli el. Ő 26 én 30.
2016. júl. 11. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

én ilyen lánnyal össze sem jönnék, ha kiderül kiraknám, nem tudnék megbízni benne...egy időzített bomba...

23F

2016. júl. 11. 09:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem tudnék benne megbízni.
2016. júl. 11. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Egy jó kis egyéjszakásra esetleg. Több párját is többször megcsalta, ennek nem lesz jó vége...
2016. júl. 11. 09:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Háát necces. Van aki meg komolyodik, van aki visszaeső. Nem lehet tudni. Ha vele akarsz lenni akkor beszéljétek meg, ha meg akar csalni akkor szóljon előre :)))
2016. júl. 11. 10:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Én 10 évig voltam ilyen nővel. 10 év után csalt meg, addig bírta....
2016. júl. 11. 10:47
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Kutyából nem lesz szalonna, ezt hallottad Te is már... az ilyenek édelegnek neked, hogy Veled más, meg téged soha... azt közben lehet, hogy mással kefél közben.
2016. júl. 11. 11:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Attól függ. A barátnőm is megcsalta a volt barátját, de ez akkor történt, amikor már rég megromlott a kapcsolatuk és csak az anyagiak miatt éltek még együtt. Elmagyarázta, hogy mit tett és miért, én megértettem és most tökéletesen megbízok benne.
2016. júl. 11. 11:21
 8/16 anonim ***** válasza:

A masik oldal jelen :) Az elozo paromat megcsaltam tobbszor is, mivel megromlott a kapcsolat es mar a szakitas fele allt a dolog. Volt atfedes, de szakitottunk. En ugy erzem, mindent megtettem a kapcsolatert. Nyilvan nem mondom, h nem csak rajtam mulott, meg, h en nem vagyok hibas, de ez ketemberes dolog. Elofordul, hiszen emberek vagyunk. Az nyilvan gaz, ha vki csak ugy az ujdonsag kedveert, vagy a poen kedveert lep felre.

A mostani parommal egyutt vagyunk 5 eve es nem csaltam meg, soha nem is tennem.

2016. júl. 11. 11:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen csajom, nekem is későn derült, hogy mind az előttem lévő 12 férfit megcsalta.

Azt hittem nálam más lesz 3 év után engem is megcsalt. Mondjuk én visszaédesgettem magamhoz, aztán mikor nagyon szerelmes lett belém kivágtam, mert találtam egy jobb nőt :D kicsit összetörte.

K*rvából nem lesz szalonna.

2016. júl. 11. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de szerintem ugyan ezt mondta az előzőeknek is. Hangulatember, egyszer meg fog unni, megcsal, továbblép. Ő ilyen, ha ezt tolerálod, akkor folytasd, ha nem, akkor hagy el. Nem nagyon lehet ellenvetése, hisz miatta történik.
2016. júl. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!