Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok bízni olyan lányban aki az előzői párját többször megcsalta?
én ilyen lánnyal össze sem jönnék, ha kiderül kiraknám, nem tudnék megbízni benne...egy időzített bomba...
23F
A masik oldal jelen :) Az elozo paromat megcsaltam tobbszor is, mivel megromlott a kapcsolat es mar a szakitas fele allt a dolog. Volt atfedes, de szakitottunk. En ugy erzem, mindent megtettem a kapcsolatert. Nyilvan nem mondom, h nem csak rajtam mulott, meg, h en nem vagyok hibas, de ez ketemberes dolog. Elofordul, hiszen emberek vagyunk. Az nyilvan gaz, ha vki csak ugy az ujdonsag kedveert, vagy a poen kedveert lep felre.
A mostani parommal egyutt vagyunk 5 eve es nem csaltam meg, soha nem is tennem.
Nekem volt egy ilyen csajom, nekem is későn derült, hogy mind az előttem lévő 12 férfit megcsalta.
Azt hittem nálam más lesz 3 év után engem is megcsalt. Mondjuk én visszaédesgettem magamhoz, aztán mikor nagyon szerelmes lett belém kivágtam, mert találtam egy jobb nőt :D kicsit összetörte.
K*rvából nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!