Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok bízni olyan lányban aki az előzői párját többször megcsalta?
Volt jópár kapcsolatom,viszont 1 kezemen meg tudom számolni kivel volt szex..
Viszont akikkel összejöttem többségét megcsalltam,és nem szexuálisan..hanem sak csók volt,vagy annyi érintkezés hogy hozzáértem a kezükhőz,arcukhoz!
Mivel mindegyik exemnek a csók is megcsalás volt!
Most van egy 4,5 éves párkapsolatom,el is lettem jegyezve 2 éve,és a párom tisztába volt a múltammal kapcsolatba..és nem ingott meg a bizalma,nem faggat se semmi!
Az a múltam volt, volt oka ott mindennek,tudja mit miért tettem a többi meg kb magánügy!Az hogy előtte mit csináltam rám tartozik,rá nem,hisz neki is lehetne tudkálni a multjában mint bárkiében!
Jah és én 26 ő 33 éves, és soha nem hánytorgatta fel... volt h megkérdezte h megcsaltam-e őt,határozottan közöltem h nem..mert nyilván akivel jó azt nem csalom meg!
Te sem tudhatod h kit miért csalt meg,azt nyilván előtted tette, ahhoz jó formán semmi közöd sincs
,bár ha ennyire parázol akkor minek vagy vele!? Nem elképzelhetetlen hogy megváltozott(pl én hűséges vagyok a pasimhoz),akár ő is lehet hozzád
előző vagyok, és csak azért saltam meg mert meg romlott a kapcsolatom exeimmel,legutobbi exemet pl a párommal csaltam mg..de sajnos nem volt más választás h felfogja tipli van!
Párom partner volt benne,tudja miért hogy lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!