Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg tudnátok bízni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bízni olyan lányban aki az előzői párját többször megcsalta?

Figyelt kérdés
Fél éve együttvagyok egy lánnyal jól megvagyunk szerelmesek vagyunk egymásba. Többszöri beszélgetések után mindig mond valami újat az előző barátját hónapokig csalta,meg az azelőttit is. Eléggé megingott a bizalmam iránta ,bár aztmondta nem kell aggódnóm én vagyok a legjobb a pasi az életébe és nem tudna megcsalni a családalapítást is velem képzeli el. Ő 26 én 30.
2016. júl. 11. 09:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Volt jópár kapcsolatom,viszont 1 kezemen meg tudom számolni kivel volt szex..

Viszont akikkel összejöttem többségét megcsalltam,és nem szexuálisan..hanem sak csók volt,vagy annyi érintkezés hogy hozzáértem a kezükhőz,arcukhoz!

Mivel mindegyik exemnek a csók is megcsalás volt!

Most van egy 4,5 éves párkapsolatom,el is lettem jegyezve 2 éve,és a párom tisztába volt a múltammal kapcsolatba..és nem ingott meg a bizalma,nem faggat se semmi!

Az a múltam volt, volt oka ott mindennek,tudja mit miért tettem a többi meg kb magánügy!Az hogy előtte mit csináltam rám tartozik,rá nem,hisz neki is lehetne tudkálni a multjában mint bárkiében!

Jah és én 26 ő 33 éves, és soha nem hánytorgatta fel... volt h megkérdezte h megcsaltam-e őt,határozottan közöltem h nem..mert nyilván akivel jó azt nem csalom meg!

Te sem tudhatod h kit miért csalt meg,azt nyilván előtted tette, ahhoz jó formán semmi közöd sincs

,bár ha ennyire parázol akkor minek vagy vele!? Nem elképzelhetetlen hogy megváltozott(pl én hűséges vagyok a pasimhoz),akár ő is lehet hozzád

2016. júl. 11. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok, és csak azért saltam meg mert meg romlott a kapcsolatom exeimmel,legutobbi exemet pl a párommal csaltam mg..de sajnos nem volt más választás h felfogja tipli van!

Párom partner volt benne,tudja miért hogy lett!

2016. júl. 11. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 lehet azzal mentegetőzni, hogy semmi köze hozzá. Talán igaz is. De elég fontos információ, ami elárulja, milyen jellem vagy. És ahogy mondják... kutyából nem lesz szalonna! Úgy tapasztaltam, hogy a hűtlen nők hűtlenek is maradnak...
2016. júl. 11. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
13# már aki!
2016. júl. 11. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
26? Én várnék míg 33-34 éves leszel. De addigra már szerintem lesz ott csalás mással.
2016. júl. 11. 15:28
 16/16 Titusztitusz ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak kérdező, az ilyen nőcit/nőciket KERÜLD EL NAGYON MESSZIRE,és soha ne bízz meg az ilyenekben...És ne higgyél semmilyen fogadkozásuknak...
2016. júl. 11. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!