Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak zavarna titeket ha megtudnátok hogy a barátnőtök megcsalta az előző barátját?
Nem zavarna, a ferjem is megcsalta mar az elozo kapcsolatat, es ot is csaltak meg, nalam ugyanez a helyzet megis husegesen elunk mar 7 eve, velhetoleg pont ezert.
A megcsalasra sosincs garancia, de mas multjaban kotoraszni hihetetlenul gyerekes mentalitasra vall.
Az èn vèlemènyem: "kutyából nem lessz szalonna!" Legyèl rèsen, nehogy te is az ex sorsára juss.. vannak karakterek, èrtèk rendek, vèrmèrsèkletek...amik nem vàltoznak ha èrted mit akarok ezzel mondani!
Sok szerencsét!
Nekem is volt egy barátnőm, már nagyon benne voltunk a kapcsolatban, mikor kiderült, hogy a férjevel még se úgy van minden, ahogy mondta. Mikor összejöttünk, akkor költözött el. De csak kiderült egy rövid időre.
Aztán 2 hónap múlva teljesen.
Aztán kiderült, hogy az összes kapcsolatánál így csinált. Mindekit csalt.
Aztán engem is. Én kicsit megszívattam.
De ha tudom ezeket a dolgokat, akkor nem kezdek vele. Persze magyarázat ott is volt mindegyikre.
Én hagynám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!