Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak zavarna titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak zavarna titeket ha megtudnátok hogy a barátnőtök megcsalta az előző barátját?

Figyelt kérdés
Véletlenül megtudtam az ismeretségi körömből ezt,hogy hónapokig csalta a barátnőm az előző párját.Mondtam neki de magyarázkodott hogy éppen nem voltak jóban meg megcsalta őt is a barátja...Viszont utána még 1 évig együttvoltak és nem mondta el a barátjának. Aztmondta nekem nem kell ilyentől félni mert egész más vagyok mint az előző barátja. De azért zavar a dolog meg kitudja még miket csinált a múltba.
2016. jún. 14. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Kerdezo, nem lehet kovetkeztetni eloitelet lehet, saccolgatas, felelem de valojaban senki nem tudja szaz szazalekig megmondani, h mi fog tortenni. A helyzet az, hogy minden ember mast hoz ki mindenkibol, ergo nem az van, hogy megcsalta az elozo pasijat akkor engem is meg fog mert ez valami tendencia.

Ez a kapcsolat milyensegetol fugg. Egy csomo olyan baratom van aki anno atment ezen es azota bekes nyugodt hazassagban eldegelnek, es senki nem csal senkit.

A masik az, hogy embereket nem lehet kvazi leirni a multjuk alapjan, mert ez olyan mintha azt a teoriat kovetnenek, hogy soha senki nem valtozik es senki nem erdemli meg, h tiszta lappal induljon:-))

Masreszt a megcsalas ket emberes, nincs olyan, hogy egy tokeletes kapcsolatban ahol mindenki szerelmes a masikba megcsaljak az illetot, ha megis van az nem szerelem. Az embereket a multjuk alapjan megitelni altalanositas:-)

Az elet nem ennyire fekete es feher, ez egy baromi szuklatokoru hozzaallas;-))

2016. jún. 16. 16:17
 12/16 A kérdező kommentje:
11es te nő vagy jól gondolom?
2016. jún. 16. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem irta, hogy no.

En egyetertek vele.

Nő vagyok.

En sokaig senkit nem csaltam meg. Teljesen ellene vagyok es voltam is.

Aztan egy kapcsolatom ugy alakult, hogy hosszas kapcsolatmentesi idoszak ellenere teljes csodbe kerult. A pasasom undok volt velem, folyamatosan alazott, veszekedett, szexelni se szexelt velem. Jeleztem nyiltan, hogy ez nagyon rossz iranyt vett, elegem van, vege a kapcsolatnak. Csak azert vagyunk egyutt, mert gyerekek vannak, kozos haz van.

Es ebben a keptelenul elkeseredett helyzetben jott valaki, aki nőként és emberként is elismert, hizelgett stb. nem birtam ki, megcsalas lett.

Igaz szerelmes lettem es kinlodtam. Vegul otthagytam a pasasom. A masik fel hazas volt szinten gyerekkel. O nem lepett. Utolag azonban kiderult folyamatosan es parhuzamosan több lánnyal csalja a feleseget.

Ok azota is boldogan eldegelnek stb.

En most kezdtem uj kapcsolatot.

Akkor most engem dobjon ki a fium, mert egyszer egy rossz kapcsolatban elbuktam es nem visszatancoltam es hu igertem fut-fat, hogy sose tobbet, hanem magamnak is tiszta lapot osztottam? A ferfinek meg jar a bocsanat sokadik botlas utan is, csak mert a felesege elnezi neki es ragaszkodik hozza?

Es ez utobbi ellenere is azt tartom, ha az a ferfi egyszer szerelmes lesz es amig tart a szerelem, addig nem fog csalni. Utana meg barmi megtortenhet, még az is, hogy egy renitens megcsalo megjavul :-).

A te esetedben: arrol beszelgess vele, hogy most mit gondol a megcsalasrol es beszeljetek arrol, hogy ki mit szeretne - soha ne csaljak meg, elobb szoljanak, mint megcsaljak, ha megcsaltak mindenkepp mondja el vagy inkabb orok titok stb.szoval elvekrol beszeljetek (ne a multban tortentekroo, hanem a mostani hozzallasrol). Ez alapjan latod hasonlo-e a megitelesetek, ha nem es zavar az o velemenye es a bizalmad most megingott a multja miatt, akkor hagyd el. Bizalom nelkul nincs parkapcsolat ugyanis.

Vagy allapodjatok meg abban, hogy ilyen esetben (vagy lehetoleg meg elotte mi a teendo) es eljetek tovabb szepen az eleteteket.

En a fent emlitett tortenet utan nos ferfival szoba nem alltam, ha csak kedvesen szolt egy is hozzam, szinte morogva valaszoltam es a felesegeket kezdtem dicserni. Ha engem megcsalna valaki (volt ilyen is), akkor azt azonnal dobtam. De olyat, hogy mert a masik megcsalta az elozot es ez kizaro ok volt, olyan nem volt.

2016. jún. 16. 20:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy mint kiderült ő többször csalt már. Most nagyon szerelmes még belém lehet,hogy engem nem csalna meg, de bennem akkor is megtört valami,nem tudok rá felnézni nem tudom tisztelni.Próbáltam is szakítnai vele de ő erőltetné nagyon,hogy maradjunk együtt.
2016. jún. 16. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Én férfiként elítélem a csalást, rengeteg kapcsolatom volt, de sose csaltam, hanem véget vetettem. Gerinctelen dolognak tartom.

Mondjuk egy normális ismerkedésnél, alap dolog nálam már, hogy erre az első randin rákérdezek. Hogy ne raboljuk egymás idejét.

A mostani barátnőmnél is így volt, értelmes nő, nem vette sértésnek.

Utolsó előtti, te még mindig nem vagy túl azon a pasin. Ha túl lennél rajta nem érdekelne, kivel él, és mit csinál.

2016. jún. 16. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Engem igen,mert sokat elmond az ember jelleméről.Természetesen ismerni kell a körülményeket.

Egy barátom elvált a feleségétől,mert az egyszer csókolózott egy pasival és összeált egy olyan tanárnővel aki az előző férje azért hagyta el,mert az egy strandon rendezett záróbulin 6 diákjával feküdt le egyszerre.Nekem ilyen előélettel biztosan nem kellett volna a csajszi,mert ha ő lett volna a tanárnő volt férje,akkor tuti mellette is partiba vágják a diákok.

2016. jún. 16. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!