Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szexuálisan vonz a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan vonz a vőlegényem legjobb barátja, és ezt képtelen vagyok kezelni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Köszönöm, ha elolvassátok, azt hiszem, hosszú lesz.

A vőlegényemmel 1,5 éve vagyunk együtt, idén tavasszal kérte meg a kezem, és márciusban lesz az esküvőnk. 33 éve (tehát pelenkás koruk óta) legjobb barátok, mondhatni együtt nőttek fel, és a mai napig sok időt töltenek együtt (pl. munka révén is, a vőlegényem ingatlanokkal foglalkozik, és a barátja is sokat besegít neki), de köszönhetően a kvázi közös életnek, a családi összejövetelek is nagyjából összefolynak a két család között. Ezáltal pedig akarva-akaratlanul is elég sokat találkozok a legjobb barátjával.

Mivel van szemem, az nyilván feltűnt már legelőször is, hogy jóképű, az ideálomnak eléggé megfelel, de sosem gondoltam rá másképp, ennek a legfőbb oka, hogy nagyon szeretem a párom. Pár hónapja viszont valami megváltozott, azt hiszem, ebben két dolog is szerepet játszik, az egyik, hogy fél éve váltak el a feleségével (van két kisfiúk mellesleg), a másik pedig, hogy pár héttel ezután egy családi-munkahelyi összejövetelen elég sokat beszélgettünk kettesben, ha nagyon klisé akarok lenni, akkor mondhatni, kiöntötte nekem a szívét. Azóta nem telik el úgy találkozó, hogy bennem ne mozdulna meg valami, és ahogy telik az idő, a puszta szimpátia kezd átfordulni valami mássá bennem, gondolom ezt nem kell részleteznem... A leginkább nyugtalanító az egészben meg az, hogy ezt több, mint kölcsönösnek érzem, van annyi tapasztalatom a férfiakkal, hogy észrevegyek néhány "olyan" pillantást, vagy testbeszédet. Azt még hozzátenném, hogy az utóbbi pár hétben megsokszorozódtak a "nincs kedved ma együtt ebédelni?" és hasonló indíttatású üzenetek a részéről. És, őszintén szólva ritkán tudok nemet mondani...

Hiába érzem azt, hogy semmit nem bánok meg, amit teszek, de még mindig erősebb bennem a lelkiismeret-furdalás, holott tudom, normál esetben is hetente 2-3x biztosan találkoznánk, tehát semmi nem változna akkor sem, ha megpróbálnám tudatosan kerülni.

A párom, úgy látom, semmit nem vesz észre ebből, habár el van havazva a teendőivel, de ettől függetlenül mindig nagyon odafigyel rám, ez viszont nem szúrja ki a szemét (vagy csak leplezi?).

Jelenleg nem érzem azt, hogy lenne bármi épkézláb módszer arra, hogy ezt az egyre erősödő (és egyre mocskosabb?) érzést elnyomjam magamban, szóval nagyon kíváncsi lennék bármiféle segítségre, véleményre, esetleg személyes tapasztalatra is.

24N

2017. dec. 21. 00:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a vőlegényed is sejti a dolgot,de néz téged olyan intelligensnek,hogy tudod kezelni a helyzetet,és a barátjában is bízik.

Amúgy már valaki itt jól leírta,hogy a házasságod során sokszor érezhetsz még ilyet,de ha nem tudod kezelni,akkor évente új férjet akarsz majd?

2017. dec. 21. 08:34
 22/37 anonim ***** válasza:
25%

Még annyit tudok hozzáfűzni, hogy véletlen se tölts kettesben több időt a pároddal most, ha vele akarsz maradni, mert nagyon kiábrándító lesz a heves érzések(másik pasi) után a szimpla szeretet..

Én elutaznék valahova egy hétre, vagy csak szimplán egyedül lennék és nem beszélnék senkivel semmiről, hogy letisztuljanak ezek a dolgok.

Karácsony van, látogasd meg egyedül a rokonaidat 2 ünnep között, és ne kommunikálj egyikkel sem.

Ha utána is a másik pasi üzenetére vársz jobban, akkor bontsd fel az eljegyzést.

2017. dec. 21. 08:43
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen megesik sok- sok emberrel. Van aki jól dönt, van aki rosszul. Én azt mondom, ha a párkapcsolatod jól működik, inkább abba fektess energiát.Tudom, nehéz az érzéseket elfojtani, de tekintsd ezt fellángolásnak és hagyd " elúszni"...
2017. dec. 21. 08:54
 24/37 anonim ***** válasza:
36%

"Szerintem az a kérdésemből is kiderült (ha nem, akkor most leírom), hogy szeretem a párom.." - sok minden kiderült ebbol a kerdesbol, de ez pont nem. Minek altatod magad? Elobb tanulj meg sajat magaddal oszinte lenni, aztan johet a rendrakas magad korul. Aki nem tud nemet mondani egy masik pasi invitalasaira, meg aki nem is akar, az nem szereti a parjat. Az csak vele, es fel... aki szereti a parjat az nem lesz mellette szerelmes. Ez az igazsag, amivel te nem mersz szembenezni, mert jaj, eskuvo, jaj a legjobb baratja...

Az en paromnak is vannak nagyon jokepu baratai, occse, de ennyi. Eszembe nem lenne egyikkel sem lelkizni vagy barhova egyaltalan beulni veluk, mert en tenyleg szeretem a paromat, es soha nem alaznam meg ilyen modon mint te a tiedet.

Szoval, ha annyira szereted mint allitod, akkor tessek leulni magaddal tisztan, es abbahagyni sajat magad amitasat, mert igy mindenkinek csak artasz.

2017. dec. 21. 08:58
 25/37 anonim ***** válasza:
57%

A fene nagy párkapcsolata másfél éves..

Azért a kapcsolatok 90% a jól működik még ekkor.. mondjuk az is igaz, hogy a kapcsolatok első 2 évében nem is nagyon szoktak szóbajönni 3. Személyek. Mivel náluk feljött, ráadásul ilyen korán, a kapcsolata nem lehet valami jó.

2017. dec. 21. 08:59
 26/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ők összejátszanak😂🤛🏻😂
2017. dec. 21. 11:02
 27/37 anonim ***** válasza:
Ahogy írsz, szerintem korai volt még az a házasság.
2017. dec. 21. 11:46
 28/37 anonim ***** válasza:
79%

És másfél év után kis túlzással, de f..ingani se fingottam a másik előtt, nem még házasságot tervezni. Ez is egy elhamarkodott döntés. Pont emiatt.

Tehát:

a. Össze házasodsz vele, majd egy idő után úgy is elválsz, mert fix,hogy te nem fogsz vele X évtizedet leélni, ha másfél évig se vagy képes hű maradni lelkileg. Egy házasságban már jóval nehezebb szakítani.

b. Nem házasodsz vele össze,hanem még előtte szakítasz. Ennek úgy is az lesz a vége,tök mindegy,hogy most vagy hónapok (évek?) múlva.

Te és a pasi tönkre tesztek egy 33 éves barátságot, ez biztos. De te leléphetsz "tisztán", mert ha tovább folytatod, gerinctelen mód fogsz távozni.

(Csak ilyen mennyasszonyom ne legyen, mint te..)

2017. dec. 21. 12:13
 29/37 anonim ***** válasza:
77%

Úgy látom, itt senkinek nem volt még igazán (!) szeretteljes kapcsolata, ha normálisnak tartja, hogy mások iránt is érez szexuális vonzalmat, netalán tán mást is.

Ha van szerelmem ,enm dugnék meg mást, még gondolatban sem, de ti tudjátok.

2017. dec. 21. 12:20
 30/37 anonim ***** válasza:
96%
29: nem érted, amiről beszélünk. Senki nem akar dugni senkivel, épp ez a lényeg. Megmozgathatja egy másik ember a fantáziádat, van ilyen. Nem tudom, neked mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod, de sok év után az a szerelem se olyan 1000 fokos, mint az elején, ez hullámzó. Egy ilyen kevésbé izzó időszakban előfordulhat, hogy a kelleténél kicsit szimpatikussabbá válik valaki. De ez ennyi, nem több, legalábbis, ha úgy kezeli az ember, ahogy kell, és szépen távol tartja magát az illetőtől, lehetőséget sem adva arra, hogy a szimpátia tovább alakuljon esetleg. Ne úgy képzeld el, hogy ezt havonta eljátssza mindenki, nekem pl. 8 év alatt egyetlen ilyen volt. Nagyon jó a kapcsolatom a férjemmel, nagyon szeretem őt, minden szempontból. Dehát bakker, nem vagyok fából, a másik jófej volt, külsőre bejött, azonnal látszott, hogy egy a hullámhossz, ráadásul ő szeretett is volna engem megszerezni. Most ez nyilván egy olyan alap, hogy ha nem zárom rövidre, baj lehet belőle. Én azonnal kihátráltam ebből, és ennyi. Ezt kéne (kellett volna) a kérdezőnek is, ha tényleg szereti a párját, de szerintem ebben annyira ő sem biztos.
2017. dec. 21. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!