Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pasim, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim, hogyan járassam le hogy emlékezetes legyen neki?

Figyelt kérdés
szétvert egy másik, 4 éves kapcsolatot,tönkretette más életét, rengeteg pénze van , oda költöztette magához azt a másik nőt, aki csak a pénze miatt van vele,mert annak a nőnek nincs semmilye, eldobott mindent amit a volt pasijával felépítettek.már szóba se áll velem,hogyan járassan le nyilvánosam.megérdemli mert nincsenek érzései
2017. dec. 19. 11:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Átgondoltam a lehetőségeket, csak egy út járható: kulázz rá a kocsija tetejére, hogy fékezéskor szétkenődjön a szélvédőn! Ha nagyon gonosz vagy, rakhatsz bele evil smiley-s zászlócskát is.
2017. dec. 20. 07:19
 22/24 anonim ***** válasza:
Kocsit huzd meg!! Ez egy szemetlada
2017. dec. 21. 05:28
 23/24 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit ...úgy döntöttem,hogy hátradőlök,és végignézem ahogy tönkre teszi az életét....és nagy ívbe leszarom.

Aki úgy gondolja ,hogy engem pénzzelt vagy hasonló,rosszul gondolja,nem ő volt a pénzforrásom, évek óta dolgozok ,saját autóm van...

2017. dec. 21. 17:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez is elég jó megoldásnak tűnik.

Saját autód van? Akkor menyj és láss világot. Wellnes és ami hozzá tartozik.

2017. dec. 21. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!