Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pasim, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim, hogyan járassam le hogy emlékezetes legyen neki?

Figyelt kérdés
szétvert egy másik, 4 éves kapcsolatot,tönkretette más életét, rengeteg pénze van , oda költöztette magához azt a másik nőt, aki csak a pénze miatt van vele,mert annak a nőnek nincs semmilye, eldobott mindent amit a volt pasijával felépítettek.már szóba se áll velem,hogyan járassan le nyilvánosam.megérdemli mert nincsenek érzései
2017. dec. 19. 11:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha bármit, de tényleg bármit is lépsz azon kívül, hogy leszarod és éled a saját életed, csak magadat fogod lejáratni, nem őt.
2017. dec. 19. 13:14
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Mondd el mindenkinek, hogy te is jártál vele. Elég égő lesz neki...
2017. dec. 19. 13:55
 13/24 D. Brasco ***** válasza:
82%
Te mar leégetted azt a pasit.....hiszen volt idő hogy köze volt hozzad.......
2017. dec. 19. 14:34
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Én ugy àlltam bosszut az exemen hogy leszartam teljesen mindenhonnan tiltottam ahonnan csak tudtam .Szegény pofára esett mikor felhivott szakitásunk utàn fêlévvel és nem ismertem meg a szàmat mert ismerős volt igy felvettem és beleszoltam ő is és kinyomtam.Sajnos a telefonomrol nem tudtam tiltani de idővel vettem uh simkàrtyát és azota nem zaklat.Hidd el ennél nagyobb bosszú nincsen .:DEleinte én is terveztem hogy megszivatom hagy érezze azt amit én akkor mikor elhagyott meg letojta a fejemet magasrol de belattam hogy az ilyen személyre nem érdemes energiàt belefektetni.Ha màs nő megszivatta biztos jot szorakozott de én köszönöm nem kérek ebböl a àlljunk bosszut a màsikon csak mert ő megbantott .Egyidő utan egy szar alaknak hinném magam mivel lesülyedtem a szintjére és nem érezném magamat okosabbnak érettebbnek sem .
2017. dec. 19. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne tégy semmit. Írták már előttem is. De a 7 - es válasz is nagyon jó.
2017. dec. 19. 16:04
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem, ne a lejáratásán agyalj. Felejtsd el és legyél iránta teljesen közömbös. Ez jobban fogja zavarni, mint ha azt látja, hogy nem tudod túltenni magad a szakításon,
2017. dec. 19. 16:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy el tudsz érni valamit, ami bosszúságot okoz neki, az is lehet, hogy még fejfájást is, de ez annyi idődbe és energiádba kerülne, hogy még azzal is te járnál szarabbulő.

És hogy "ő" betűt minek írtam oda, azt a f..zom se tudja!

2017. dec. 19. 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy járasd le, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élsz nélküle. Ez az egyetlen módja, hogy ne alázd meg magad a bosszúállással.

Megértem hogy tombolni tudnál, de hidd el, hosszú távon te leszel a nyertes így.

2017. dec. 19. 20:59
 19/24 anonim ***** válasza:
18%
Teglaval verd be a szelvedojet! Vagy huzd meg kulcsal az oldalat, esetleg fekolajat a kocsijara
2017. dec. 19. 21:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,hogy most a dühtől elborult az agyad,de szerintem erre aludj egyet.Ha kell,rúgj be,bőgd ki magad.Aztán utána megy tovább az élet.Neked semmit nem kell tenned,a sors elrendezi az ilyen embereket.Magadat meg ne égesd,te jössz ki belőle szarul!
2017. dec. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!