Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pasim, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim, hogyan járassam le hogy emlékezetes legyen neki?

Figyelt kérdés
szétvert egy másik, 4 éves kapcsolatot,tönkretette más életét, rengeteg pénze van , oda költöztette magához azt a másik nőt, aki csak a pénze miatt van vele,mert annak a nőnek nincs semmilye, eldobott mindent amit a volt pasijával felépítettek.már szóba se áll velem,hogyan járassan le nyilvánosam.megérdemli mert nincsenek érzései
2017. dec. 19. 11:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Inkább nőj fel kislány.
2017. dec. 19. 11:16
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Az ömlesztett szöveged végig olvasva, úgy érzem, magadat fogod csak lejáratni ha bármit is teszel.
2017. dec. 19. 11:24
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Értem, rengeteg pénze van és már nem rád költ belőle. Értem, hogy ezért, nagyon kiakadtál.
2017. dec. 19. 11:34
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

Ha nincsenek már feléd érzései, sehogy se járathatod le.

Egyébként is elég gyerekes lenne.

Lépj tovább, egy percet sem kell vele foglalkoznod ezek után.

2017. dec. 19. 11:36
 5/24 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel a pénze, nekem is van. de aa másik nőt igenmivel semmilye sincs
2017. dec. 19. 11:42
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

Kétlem, hogy nincs semmi-J-e. Egy csöpp esze biztosan van, és akkor már alapból fényévekkel gazdagabb, mint te valaha voltál/leszel.

Az is lehet, hogy helyesírási szótárai is vannak...

2017. dec. 19. 11:54
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
És attól mi lesz jobb...? A harag rossz tanácsadó. Felejtsd el gyorsan, mielőtt magadat járatod le. Mutasd meg inkább, hogy van tartásod.
2017. dec. 19. 12:03
 8/24 anonim válasza:
83%
lépj tovább, azért hagyott ott mert ilyen idióta pi**a vagy.
2017. dec. 19. 12:11
 9/24 anonim ***** válasza:
38%
Aha, szóval eltűnt az egyetlen biztos pénzforrás az életedből ezért kétségbeestél. Félsz hogy visszacsúszol oda ahonnan indultál. Nos van egy rossz hírem. A "lejáratással" csak még mélyebbre fogod magad lökni. Bár agyilag már nem nagyon mehetsz lejjebb.
2017. dec. 19. 12:17
 10/24 anonim ***** válasza:
87%

Tartás,hidd el. Ez a legjobb bosszú.

Hagyd a francba, szarj rá, légy boldog, találj egy normális pasit inkább.

2017. dec. 19. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!