Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pasim, hogyan járassam le hogy emlékezetes legyen neki?
Figyelt kérdés
szétvert egy másik, 4 éves kapcsolatot,tönkretette más életét, rengeteg pénze van , oda költöztette magához azt a másik nőt, aki csak a pénze miatt van vele,mert annak a nőnek nincs semmilye, eldobott mindent amit a volt pasijával felépítettek.már szóba se áll velem,hogyan járassan le nyilvánosam.megérdemli mert nincsenek érzései2017. dec. 19. 11:13
2/24 anonim válasza:
Az ömlesztett szöveged végig olvasva, úgy érzem, magadat fogod csak lejáratni ha bármit is teszel.
3/24 anonim válasza:
Értem, rengeteg pénze van és már nem rád költ belőle. Értem, hogy ezért, nagyon kiakadtál.
4/24 anonim válasza:
Ha nincsenek már feléd érzései, sehogy se járathatod le.
Egyébként is elég gyerekes lenne.
Lépj tovább, egy percet sem kell vele foglalkoznod ezek után.
5/24 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel a pénze, nekem is van. de aa másik nőt igenmivel semmilye sincs
2017. dec. 19. 11:42
6/24 anonim válasza:
Kétlem, hogy nincs semmi-J-e. Egy csöpp esze biztosan van, és akkor már alapból fényévekkel gazdagabb, mint te valaha voltál/leszel.
Az is lehet, hogy helyesírási szótárai is vannak...
7/24 anonim válasza:
És attól mi lesz jobb...? A harag rossz tanácsadó. Felejtsd el gyorsan, mielőtt magadat járatod le. Mutasd meg inkább, hogy van tartásod.
8/24 anonim válasza:
lépj tovább, azért hagyott ott mert ilyen idióta pi**a vagy.
9/24 anonim válasza:
Aha, szóval eltűnt az egyetlen biztos pénzforrás az életedből ezért kétségbeestél. Félsz hogy visszacsúszol oda ahonnan indultál. Nos van egy rossz hírem. A "lejáratással" csak még mélyebbre fogod magad lökni. Bár agyilag már nem nagyon mehetsz lejjebb.
10/24 anonim válasza:
Tartás,hidd el. Ez a legjobb bosszú.
Hagyd a francba, szarj rá, légy boldog, találj egy normális pasit inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!