Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokadik megcsalás után ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokadik megcsalás után ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőm közel 4 év alatt, mint utólag kiderült 7 pasival csalt meg összesen.

Az első párat(3) nagyjából egyből megtudtam. Mondtam is neki, hogy ezzel ne szórakozzon többet és beszéljünk meg mindent.

Nem mondott semmi konkrét okot, hogy miért volt. De kiderült, hogy az akkori lakótársunkkal is megcsalt.

Most azt mondja, hogy tényleg rájött milyen szörnyűséget művelt, mert utána olvasott a témában.

Viszont én már nem akarom az egészet. A vágy bennem van, hogy megint jó legyen, de eddig miért nem értékelt?

Ti mit tennétek? Hagynátok az egészet és járjuk a saját utunkat külön vagy egy utolsó esély?

20-as éveink elején járunk.

2017. dec. 16. 23:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem kérdés ez lapàt .Eleve nem vett komolyan .
2017. dec. 18. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!