Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás törvényszerű?
Mármint, hosszabb kapcsolatban, férfi részről.
Sok féri itt azzal érvelt, ez a természet rendje, a férfi nem monogám, az a dolga, hogy nőről nőre szálljon, szaporodjon.
35-40 felé a nők öregednek a férfiak meg vizuális típusok, akiknek már nem tetszik, amit látnak, így lépnek.
Rengeteg olyan tanács érkezik itt, hogy efelett jobb szemet hunyni, főleg, ha gyerekek is vannak. Félrejár, hát, egészségére.
Természetesen én nem értek ezzel egyetde valóban elgondolkodtató, hogy mivel a nők teste szülés után már nem lesz ugyanolyan (hízás, hajhullás, megnyúlt bőr), valóban azért maradnak-e nyomai a terhességnek, mert ennek evonlúciós okai vannak, tehát az a nő, akinek már "nemzettek egy utódot", ne legyen olyan vonzó, mint akinek még nem, így biztosítva a genetikai változatosságot és a fajfennmaradást.
Jelenleg 5 éve vagyunk együtt, ebből fél éve házasok, nem az a félrekacsintgatós típus, de azért ott van bennem a félsz, hogy 3-6-10 év múlva vajon ő is úgy fog majd hazajönni hozzám, hogy 1 órával előtte még egy másik nőben volt, csak mert ez a természet rendje?
Nem benne nem bízom, csak így általánosságban valóban az a normális, ha a férfi félreléphet, de a nő nem?
35-40 felé a férfiak is öregednek. A megcsalás már helyzetek miatt is nem törvényszerű, pl. hiába is gondol rá a férfi, hogy megtenné, nem biztos, hogy talál nőt, aki hajlandó lenne vele. Ahhoz a felnőtt érett nőknek is belekéne menniük a komolytalan viszonyba egy férfival, aki párkapcsolatban van. Sok idősebb nőnek erre nem lenne gusztusa, illetve az éretlenebb fiatalka lányoknak sem a nagytatához. Ha kivételesen ilyen történik, akkor lehet, hogy sokan úgy látják, hogy jobb szemet hunyni felette, már a család miatt is.
Én nem értek egyet abban, hogy te ezt férfiakra vonatkoztatod. Én inkább olyan példát ismerek a környezetemből, ahol nő csalta meg a férjét, titokban, a férfi sejtette, de elnézte neki, nem hánytorgatta fel egyszer sem.
A megcsalás akkor is törvényszerű, ha nincs gyerek, feszes a tested, és 20 évvel fiatalabb vagy a pasinál. Akkor is, ha egy konyhatündér vagy, és naponta négyszer leszopod.
Egyszerűen azért, mert egyet soha, de soha az életben nem tudsz megadni: az új, idegen pinát. Márpedig a félrelépés oka legtöbbször ennyi. Illetve az, hogy van rá lehetőség.
Az a férfi marad hűséges, aki nem kell a kutyának se, hiába próbálkozik.
Bár én még nem ebben a korosztályban járok, de sokat láttam már. Nem, nem törvényszerű. Vagyis de, az. Ezt értsd úgy, hogy aki erre képes annak szinte törvényszerű és ha máshogy is nem, de az évek alatt adandó alkalommal megteszi. Aki meg nem ilyen és olyan tisztelettel van a barátnője, felesége iránt szereti annyira és a jelleme amúgy sem engedi az törvényszerűen nem teszi meg soha.
Ezt azért tudom elmondani, mert én nem tenném ezt meg. Férfia válogatja.
De ne elmélkedj ezen sokat, evolúció ide vagy oda, szülés utáni alkat akármik én legalább annyira tartok a félredugás dolgától a nő részéről is. Ez egy jellembeli tulajdonság, a nők talán picivel kevesebben képesek erre, de ugyan úgy megy ez. Pedig a férfi nem változik meg a szülés után, külsőre.
Nem törvényszerű.
A hűség döntés kérdése.
Ebből rakd össze amit akarsz. És keress olyat, aki meg tud ilyen döntéseket hozni. Ennyi
"..de soha az életben nem tudsz megadni: az új, idegen pinát"
Szerintem ez akkor ennyira fontos, ha az illető nem élte ki magát eléggé fiatal korában. Szerintem aki elég pinát látott, az egy időután beleún, és nem keresi annyira, főleg 35-40 évesen hol keresné, ha hasonló korosztályból válogat? Szerintem ilyenkorban nagy valószínűséggel kialakul egy komolyság az emberben, még megérteném azt, ha valaki azt állítaná, hogy a fiatalabbaknál törvényszerű.
Persze, akinek kivételes módon van rá lehetősége, arról megértem, de nem hinném, hogy ez annyira általános, SŐT törvényszerű.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy bizonyos embereknél az, de nem mindenkinél.
" a férfiak meg vizuális típusok."
Ezt az általánosítást nem tudom megérteni, nőként én is vizuális típus vagyok, nem hinném, hogy föltétlenül férfi sajátosság lenne.
minden jobb pasi, de még a máléja is, több nőre kíváncsi. egyszerűen kell nekik a p@na. Hiába szeretik a nejüket, nem hagynának ki egyetlen kínálkozó alkalmat se.
Az a hűséges, akinek vagy nem áll fel, vagy nincs abszolút olyan nő a közelben, akivel lehet, vagy már annyiszor megégette magát és ő maga is öregszik, szóval az ilyen esetleg kibírja. De még ekkor se tenném tűzbe a kezem... negyvenegynéhány éves házasságban élek. Minden pasi a közelemben (rokon, haver, barát, ismerős) - mind ezt csinálja. a nőknek nem ez az álmuk - de hát ez van.
Igen, szerintem is törvényszerű.
Csak az a pasi nem csalja meg a párját, aki nem tudja. Ez ennyire egyszerű.
Két lehetőség van, vagy megtanul az ember lánya együttélni ezzel és inkább koncentrál a jó tulajdonságakora, pl. legalább nem ver meg, nem piás, nem terrorizál lekileg, vagy nem kell pasikkal osszejönni. Igazából a második verzió elég vonzó. Persze annak, aki egyedül is meg tud lenni, el tudja magát tartani. Én így terveztem leélni az életem, dugásra meg mindig akad pasi.
9-es, gratulálok ehhez a magasívű szemlélethez.
Vannak férfiak akik akkor sem dugnak félre, ha egy másik bomba nő meztelen rájuk veti magát. Nem minden férfi ösztönlény csupán. Van akinek van tartása.
Bár valahol megértem, hogy miért állsz így a dolgokhoz. Magam a nőkkel szemben szoktam ilyen meglátásokat tenni. Sokszor arról bizonyosodok meg, hogy igazából nem is valók többre csak dugni. Igaz én nem járok egyikről a másikra, de az évek tapasztalatai azt mutatják, hogy nem különbek és legtöbbje rászolgált, hogy csak egy testnek van nézve és meg van csalva.
Persze közben elszomorít, hogy ekkora sivárság ez az egész. Biztos te sem vagy igazán boldog azokkal akik mindig akadnak dugásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!