Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha táncolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha táncoltam egy férfival miközben otthon várt a párom?

Figyelt kérdés

Megcsalásnak számít ha táncoltam egy férfival? Sosem jártam buliban, most sem volt tervben. A barátnőmmel elmentünk 8 órakor kb kaját venni aztán haza sétáltunk amikor találkoztunk útközben pár ismerősünkkel. Mondták,hogy most indulnak buliba csatlakozzunk mi is a belépő jegy csak 600ft. Mondtam egyefene úgy is a barátaimmal vagyok,legalább nem leszek egyedül és soha a büdös francba nem mentem még semmilyen szórakozó helyre. Nem volt nagy szám így sem, mindenki vedelt,meg táncolt ha azt lehet táncnak nevezni,hogy a többség inkább a férfiak f***ának dörgölték a fenekeküket a nők vagy hogy a srácok fogdosták a csajokat. Azért volt egy két normális is aki kultúráltan viselkedett és nem volt részeg. Ilyenek voltunk mi és az a srác aki odajött hozzám először egy italra akart meghívni,de nem iszok alkoholt,utálom így nemet mondtam. Ezután felkért táncolni, de nagyon szolidak visszafogottak voltunk. Annyi történt,hogy megfogta a derekamat én meg a két karját és így lassúztunk miközben amúgy gyors zene ment ilyen "ducc -ducc". Közel álltunk egymáshoz, éreztem az illatát, a lábait ahogy hozzám értek,de nem történt ennél több. Közben beszélgettünk aztán kimentünk a friss levegőre elszívott egy cigit addíg beszélgettünk felületes dolgokról, utána elkérte a telefon számomat,de szóltam neki,hogy barátom van. Mire,hogy nem is azt mondta,hogy feküdjünk le vagy legyek a szeretője,nem hívott dugni se,nem gondolt semmire,csak hogy találkozhatnánk még, de ne buliban. Nagyon rokonszenves volt és kedves. Ráadásul komolynak láttam végig. Nem adtam meg a telefonszámomat,de ő igen! A telefonomba akarta beütni,de nemet mondtam arra is. Mire a kocsijához mentünk és ráírta egy blokkra a tel.számát és oda nyomta kezembe. Azt mondta ha akarom,hívjam rejtett számon,nem fog zaklatni, csak találkozhatnánk és értékeli az őszínteségemet, jó hogy mondtam,hogy van barátom, így végképp nem csinálna semmi tolakodót! Ezután kicsit még beszélgettünk én megvártam a többieket és haza mentem.

A barátom itthon kérdezte,hogy merre voltam éjjel egy óra után értem haza. Elmeséltem neki,hogy buliban voltam a barátokkal stb. De azt nem mertem elmondani,hogy volt egy srác is akivel táncoltam stb. Most már viszont az jutott eszembe,hogy hiszen engem nem zavarna ha valakivel megismerkedett,amíg bízom benne és nem akad okot a féltékenységre nem leszek paranoid, és nem kínzom magam,nem látom rémeket. Szeretném azért inkább mégiscsak elmondani neki az egészet, de nem tudom hogy ezt nem-e veszi megcsalásnak? Megbeszéltük,hogy mit tartunk annak? Ismerem őt,de kitudja,hogy aztán erre a helyzetre mit reagálna. Olyan érzésem van mintha megcsaltam volna vagy ő annak venné. Pár napja "titkolom" ezt,hazudni nem hazudtam neki semmiben sem. Csak nem kikerültem ezt a kis részletet. Különben a telószámát megtartottam,de nem kerestem és buliba sem megyek többet.

L/20 F/25 barátom. A srác 23/F

2017. dec. 7. 18:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
50%
Azért az poén, hogy dumálás buliban nő és férfi között már erkölcstelenségnek számít. Két vadidegen pasi tök jót tud bulizni együtt, de ha csaj vagy, akkor ne merj pasikkal csevegni, mert megcsaló/szűz k..rva vagy. :D Próbáltam csajokkal is haverkodni buliban, minden alkalommal leszbinek néztek. Pasikkal lehet igazán bulizni, de sajnos a legtöbbnek csak két lábon járó punci vagy. :( Az ő bajuk.
2017. dec. 7. 19:43
 32/43 A kérdező kommentje:
Kidobtam a tel.számát nem rég. Nem tartogatom inkább. Lehet így is összefutunk, mert ha jól emlékszem azt mondta,hogy a város központban dolgozik egy számítógépes üzletben. 100 ilyen van,de az egyik ilyen nagyobb üzlet mellett van a munkahelyemen is. De nem találkozok vele,inkább hagyom az egészet. Nem tudhatom,hogy mit akar igazából. Ez igaz!
2017. dec. 7. 19:53
 33/43 anonim ***** válasza:
53%
#32: Gondolom, nem sokára véletlenül tönkre megy a számítógéped, és véletlenül pont abba az üzletbe fogsz bemenni. Erre a "Lehet így is összefutunk" kezdetű mondatod alapján lehet következtetni.
2017. dec. 7. 20:49
 34/43 anonim ***** válasza:
60%
"valami nyugisabb helyre" Nyugisabb helyre mi? :D Na persze.
2017. dec. 7. 22:18
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Kiemelem a lényeget:

"megfogta a derekamat én meg a két karját és így lassúztunk miközben amúgy gyors zene ment "

"Közel álltunk egymáshoz, éreztem az illatát, a lábait ahogy hozzám értek,de nem történt ennél több. Közben beszélgettünk aztán kimentünk a friss levegőre [...] beszélgettünk felületes dolgokról, utána elkérte a telefon számomat"

"nem gondolt semmire,csak hogy találkozhatnánk még, de ne buliban"

"Nagyon rokonszenves volt és kedves. Ráadásul komolynak láttam végig"

"Ezután kicsit még beszélgettünk"

"azt nem mertem elmondani,hogy volt egy srác is akivel táncoltam"

"Olyan érzésem van mintha megcsaltam volna"

"megtartottam a telefonszámát,mert még friss a dolog,csak pár napja történt az egész és még lehet,hogy tényleg valahol tudnánk találkozni"

"Lehet így is összefutunk"

A lényeg: a tested a korodnak megfelelően fejlett, csak fejben vagy még gyerek, ezért nem érted a helyzetet, plusz tagadni próbálod a vonzalmat. Merthogy nagyon is vonzódtál a sráchoz (sőt, szerintem most is vonzódsz hozzá), ezért mentél ki vele beszélgetni, ezért vetted el a számát és ezért érzed még mindig úgy, hogy lehet, hogy így is össze fogtok futni.

2017. dec. 7. 22:37
 36/43 anonim ***** válasza:
35%
En régen (huszonévesen) ugyanilyen hülyeségeken pörögtem, de most már tudom hogy semmi értelme. Ha majd 30 fölött visszagondolsz erre te is ugyanígy fogod gondolni. Nem kell az életet olyan komolyan venni, különben bekattan az ember. Jól érezted magad? Igen. Megbántottál valakit? Nem. Akkor lehet tovább haladni, nincs itt semmi látnivaló.
2017. dec. 8. 03:05
 37/43 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem férne bele. Van egy barátod, erre te más pasival lassúzol úgy, hogy átkarol téged és te is őt. Én tuti itt dobnálak ki. Hiába írod, hogy nem történt semmi, nem olyan nagy dolog, azért írtad ki a kérdést, mert téged is zavar, tudod, hogy nem jót cselekedtél. Legalább magadat ne akard becsapni. Ha velem lassúzni akarna egy lány, egyszerűen élből nemet mondanék, mert eszembe jutna a barátnőm, hogy basszus, ez így nem normális, én ezt vele szeretném megélni. Inkább mond el neki és hagyd, hogy megtalálja azt a lányt, aki valóban tiszteli, becsüli és szereti.
2017. dec. 8. 07:16
 38/43 anonim ***** válasza:

"Nem kell az életet olyan komolyan venni, különben bekattan az ember. Jól érezted magad? Igen. Megbántottál valakit? Nem. Akkor lehet tovább haladni, nincs itt semmi látnivaló"

Jah, ez a homokba dugom a fejem effektus. Így is lehet élni, csak semmi értelme.

2017. dec. 8. 07:17
 39/43 A kérdező kommentje:

Amúgy táncoltam már mással is.

Szalagavatón, színházban amikor fellépés volt, hàzibuli szerűségen, akkor is volt már barátom,de amúgy nem lenne ebből baj szerintem. Ha esküvőm lesz és utána megtartjuk a lagzit akkor másokkal is illik táncolni majd. A barátomnak egy csomó közelebbi ismerőse van,akiket még nem is mind ismerem max egyszer láttam őket, mégis ha meglennének hívva akkor ha valaki felkérne táncolni,nem lehet? Vagy megkell neki mondani,hogy csak a férjem érhet hozzám?

2017. dec. 8. 07:48
 40/43 anonim ***** válasza:

"Ha esküvőm lesz és utána megtartjuk a lagzit akkor másokkal is illik táncolni majd. "

Ennyire tényleg nem lehetsz szemellenzős és ne csapd már be magadat. Lagzin illik másokkal táncolni, de az lagzi ba*ssza meg, nem pedig egy buli, ahol rád hajtottak és még a telefonszámát is eltetted. Az írásodból egyértelmű, hogy még tetszik is neked, róla fantáziálsz, ez nem normális. Tetszik vagy nem, egy komoly kapcsolatban nem normális, hogy egy másik pasival lassúzol, a számát is elteszed. Ha neked ez helyén való, akkor pedig nem a megfelelő ember mellett vagy, nem a barátod az igazi. Igazából teljesen mindegy, hogy mit írunk, te úgyis becsapod és meggyőzöd magad, hogy ez semmiség volt, előfordul az ilyen.

2017. dec. 8. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!