Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Ez genya dolog, már bocs. A barátodra fogod, amiért hazudsz neki, ez így nem fair.
Volt egy kollégám, egy srác, 10 évvel fiatalabb nálam. Tök jó haverok voltunk, röhögtünk egy csomót, semmi sem volt köztünk. De a barátnője folyton azzal csesztette, hogy mi biztos dugunk (nem volt valami észlény a lány amúgy).
Mondtam a srácnak egy csomószor, hogy hozza oda a lányt bemutatni, nekem nincs takargatnivalóm, beszélgessünk, dumáljuk meg a dolgot. Nő vagyok, elhiszem, hogy mindenfélére gondol, de tisztázzuk le és legyen béke.
Mondanom sem kell nem hozta oda bemutatni mert féltette az irháját. Viszont folyton hazudozott a csajának, hogy nem is beszélget velem (akkor már vagy 3 órája dumáltunk), ilyesmi.
A végén én éreztem magam kellemetlenül mert teljesen olyanná tette a srác a szitut mintha köztünk valóban lenne valami, pont emiatt a titkolózás meg hazudozás miatt. Végül megkértem a srácot, hogy ne beszélgessünk többet mert ebben a sztoriban én nem akartam tovább részt venni.
Szóval ne a barátodra hárítsd a dolgot. Azért hazudsz neki, mert gyáva vagy elé állni és kiállni a saját életedért, haverjaidért, szabadságodért. Nem pedig azért, mert ő féltékeny.
Nem.
Viszont a barátod nem bízik benned. Ha neked ez a kapcsolat így okés, ám legyen, de ne számíts itt házasságra, vagy hosszú távú kapcsolatra.
A titkolózással, annyit érsz el, ha kiderül, egyértelmű lesz a párod számára, azért titkoltad, mert kavarsz vele.
A másik, én, féltékeny embert, nagy ívben kerülök. A féltékenykedésnek, soha nincs jó vége. Nem állsz ki magasért, a rabszolgája leszel. Akkor is jönni fog, hogy ezzel is, azzal is megcsaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!