Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás iránti vágy? Nem tudom mit tegyek.
Szóval..Több mint 3 éves kapcsolatban élek a párommal,boldog vagyok, szó sincs arról hogy nem szeretném, vagy kihűlt volna a kapcsolat, minden nap csak egyre jobban szeretem, kielégült vagyok minden szempontból, szóval nem itt kell keresni a hibát. Sőt nem is kell hibát keresni.
Inkább segítség kéne.Soha nem csaltam meg a páromat(ő az első, és az utolsó is ha minden igaz :) ), viszont van egy srác, együtt jártunk egy évig egy képzésre, jó barátok lettünk, most is tartjuk a kapcsolatot de max beülünk egyet kávézni.(nem csak ketten)
Nem rég voltunk egyet bulizni, a párom nem volt ott. Eléggé berugtunk, és a srác mondta hogy csókoljam meg, de nem tettem.(Nincs barátnöje, de ezt is meg szoktuk beszélni és van kiszemeltje nem is egy-és amugy rendes tag-tiszteletben tartja hogy van párom, jozanul nem mondana ilyet)
Lényeg: Azóta nem is egyszer gondoltam bele ebbe a csók-témába, és folyamatosan ekörül forognak a gondolataim, még álmodtam is vele, felizgat még a gondolata is...Még senkim sem volt a párom előtt, és nagyon furdal a kiváncsiság milyen lehet mással.Nem a szex, csak egy kis flört és mondjuk egy csók, de nem több.
Szerintetek butaság lenne? Nem mondanám el a páromnak, még egy plüss állatra is féltékeny lenne ha azzal aludnék.
Nem akarom feladni a kapcsolatom holmi kiváncsiságért, de annyira izgat a téma, másra sem tudok gondolni csak egy vad hosszu szenvedélyes csókra ezzel a sráccal.Nem tudom mi a megoldás erre..
Én megszakitanám a kapcsolatot a sráccal de nem akarom..probáltam de nincs okom rá..Egyelöre..
Megtegyem?Ne tegyem? Büntudatom lesz? Megéri?
"Nem mondanám el a páromnak..."
na, látod, ez a hülyítés meg öncsalás!!!
ezt írtad ma 16:33-kor
és akkor nem rezeg a léc??
mikor arra készültél, h. megcsalod, csak nem mondod el neki??
szerintem te agyilag 13 vagy, vagy annyi sem, bocs.
Hidd el elmúlik egy idő után csak foglald le a gondolataidat mással vagy beszéld meg a pároddal. :) Az írásodból látom, hogy bűntudatod lenne és elhiheted, h nem múlik el egyhamar és nem olyan amit eltudsz csak úgy nyomni. Ne tedd meg ha tényleg annyira szereted a párodat :(
Néha nekem is elkalandozik az agyam főleg ha valami akkor éppen hiányzik a páromtól, de pár nap max 1-2 hét alatt elmúlik és mintha mi sem történt volna.
A világért se csalnám meg a páromat.
21L
Az ember nem poligám és egyszer élünk.
Én már nagyon megbántam, hogy lovagiasság érzet miatt több nővel is nem feküdtem le, most már egy marhának érzem magam, úgysem lesz mennyország...40/F
Tapasztalatból mondom ha mást csókolnál, nem a jó ember mellett vagy. Ha szeretsz valakit még a gondolata sem merül fel, hogy másnak a száját csókolgasd. Hagyd ott a párodat és utána smárolj a sráccal. Úgyis annyira jó lesz a sráccal,mivel az alap vonzalom megvan, hogyha megcsalnád a párod utána azt írnád ide: "Csókolóztam egy barátommal, azóta csak rá gondolok,mit tegyek?..."
25L
Amit érzel a másik iránt az a nemi vággyal hajtott kiváncsiság.
Egy jól működő kapcsolatot felrúgni teljesen értelmetlen dolog mert manapság annyi a lelkileg degenerált ember hogy hosszú ideig próbálkozhatsz míg összejön egy másik működő kapcsolat. A nők nagyrésze nem lotyó, komoly kapcsolatot szeretnének csak mire kiderül a pasiról hogy egy idióta addigra már jópárszor szét kellett rakni a lábát.
Egyébként ha a szex kielégítő és jól kijöttök egymással akkor szakítsd meg a kapcsolatot a "baráttal" mert nem lesz jó vége.
Ha a másik férfival való szexre vagy kíváncsi elárulom hogy csak az eleje lesz izgalmas, ha megszokod akkor másik fszra fogsz vágyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!