Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsattant egy csók, de nem akartam akkor ez megcsalás vagy így megbocsájható lenne?
Volt egy elég komoly beszélgetésem a barátommal,akivel történetesen csak barátok vagyunk,korábban sem voltunk kapcsolatban. Mikor el akartam tőle köszönni véletlen nem az arcára sikeredett a puszi hanem a szájára. Pont egyszerre fordítottuk ugyan abba az irányba a fejünket és gyorsan is történt ugye,ezért kicsit össze ért a szànk. Eléggé zavarba jöttem,mert amikor elhúzodtam bocsánatot kértem mire ő fogta az arcomat és nagyon hirtelen magához húzott és csak úgy megcsókolt. Az már szándékos volt! De nem viszonoztam a csókot. Eltoltam magamtól és rá szóltam,hogy ilyen most fordult elő először és utoljára is. Nagyon dühítő volt számomra ami történt,de nem szakítottam meg a barátommal ezért a kapcsolatot. Évek óta a barátom. A csókról nem beszéltünk semmit.
A páromnak nem szóltam erről. Nem tudom elképzelni,hogy erre mit reagálna,mondana nekem? Szerintetek ez megcsalás? :( Nagyon félek,hogy ha elmondom akkor félre ért vagy foggalmam sincs,csak rossz érzésem van azóta és gyomorgörcs tör rám napok óta. Valaki volt hasonló helyzetben? :(
Nem megcsalás, mert akaratod ellenére történt.
Elmondani sem kell, lelkiismeretedet se furdalja, mert nem volt akarattal, tiszták a kezeid.
Nem kell elmondani, csak fölösleges drámázás lenne belőle.
Meg ez nem szándékos volt, mert az elsőnél véletlen pont úgy fordult a feje, hogy az arcrapuszi a száját is érintette, a másodikat meg te nem akartad, és ellenkeztél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!