Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Számodra hol kezdődik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra hol kezdődik a megcsalás? Kort és nemet is írjatok.

Figyelt kérdés
Van aki már egy csók miatt is szakítani akar és van aki elnézi a párjának az érzelemmentes szexet. Kinek hol kezdődik az a határ amit már megcsalásnak tart.

2017. nov. 27. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Számomra a csóktól fölfelé.

22/f

2017. nov. 27. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Konkrétan a megcsalás az nálam az, hogy ha fizikailag csinálna valami olyat mással amit CSAK velem csinálna. Pl csók és onnan "felfelé"...

Azt meg párkapcsolati problémának hívom/nám, ha mondjuk fejben az ellenkező nemmel már olyan helyeken jár, ahol megint csak a párjával az illető, de kb. ekvivalens a szexchat is, azt is párk.-i problémába sorolnám. :)

39F

2017. nov. 27. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Amikor nem rázza le azt aki nyomúl rá!! Találkozó ellenkező neművel kettesben..kicsit forróbn tapizós tánc!
2017. nov. 27. 20:05
 14/16 anonim válasza:
Nálam gyakorlatilag már a csók is az,tök mind1,hogy minek a befolyásoltsága alatt áll.A többi,ami meg jön,arról ne is beszéljünk.De,valljuk be sokan 'ésszel' nem tudják ezt már elnézni,de sokszor a szív mást diktál..Itt vagyok én példa,mindezt elnéztem 5éven át: facebook flört,talizás-tapogatás-csók más lányokkal,telefonálás,szex,majd összeköltözés egy másik nővel a mellettem lévő házba.. Ezeket néztem el 2gyermekem apjától..szóval sztem mindenkinek más a türelmi képessége,vagy a szeretni tudása ugymond.. 23/L
2017. nov. 27. 21:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Minden választ hasznosnak jelöltem.
2017. nov. 27. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:

A 3. tökéletesen leírta. Különben a megcsalásoknál általában az a hab a tortán, hogy a csaló fél fordítva totálisan besértődne, ha vele tennék ezt. Aki elnézi az érzelemmentes szexet vagy akármi hasonlót, az szerintem fél egyedül maradni, javarészt 40 felett fordul ez elő, amikor már nem akarsz új életet kezdeni, mert úgy érzed, nem menne. Vagy hogy 25 év házasság után derül ki egy mittudomén 15 évvel azelőtti félrelépés. Megjegyzem én ebben az esetben főleg lelépnék amúgy, ha évekig képes volt titkolni.

Ha én feltétlenül hűséges vagyok a másikhoz, ugyanezt várom is el. Annyi szóba jöhet, hogy megállapítjuk magunkban, hogy valaki jól néz ki. Feltételezem ez elkerülhetetlen dolog, de nem kell feltétlenül bárkivel is ezt megosztani. Ha meg nem működik a kapcsolat, szarul érzi magát benne és azért csalja meg, akkor ki kell belőle lépni. Ha az alkoholtól lesz valaki ilyen hülye, akkor legyen benne annyi, hogy nem iszik. A hűség döntés kérdése legfőképp...

2017. nov. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!