Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra hol kezdődik a megcsalás? Kort és nemet is írjatok.
Számomra a csóktól fölfelé.
22/f
Konkrétan a megcsalás az nálam az, hogy ha fizikailag csinálna valami olyat mással amit CSAK velem csinálna. Pl csók és onnan "felfelé"...
Azt meg párkapcsolati problémának hívom/nám, ha mondjuk fejben az ellenkező nemmel már olyan helyeken jár, ahol megint csak a párjával az illető, de kb. ekvivalens a szexchat is, azt is párk.-i problémába sorolnám. :)
39F
A 3. tökéletesen leírta. Különben a megcsalásoknál általában az a hab a tortán, hogy a csaló fél fordítva totálisan besértődne, ha vele tennék ezt. Aki elnézi az érzelemmentes szexet vagy akármi hasonlót, az szerintem fél egyedül maradni, javarészt 40 felett fordul ez elő, amikor már nem akarsz új életet kezdeni, mert úgy érzed, nem menne. Vagy hogy 25 év házasság után derül ki egy mittudomén 15 évvel azelőtti félrelépés. Megjegyzem én ebben az esetben főleg lelépnék amúgy, ha évekig képes volt titkolni.
Ha én feltétlenül hűséges vagyok a másikhoz, ugyanezt várom is el. Annyi szóba jöhet, hogy megállapítjuk magunkban, hogy valaki jól néz ki. Feltételezem ez elkerülhetetlen dolog, de nem kell feltétlenül bárkivel is ezt megosztani. Ha meg nem működik a kapcsolat, szarul érzi magát benne és azért csalja meg, akkor ki kell belőle lépni. Ha az alkoholtól lesz valaki ilyen hülye, akkor legyen benne annyi, hogy nem iszik. A hűség döntés kérdése legfőképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!