Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a hölgyek egy része nem ismeri el azt az ötezer éves törvényt hogy a férfi megcsalás más megítélés alá esik?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 18:44
2/17 anonim válasza:
40 felett már ők is megértik,hogy nem kell ebből akkora ügyet csinálni,mert férfiaknál a dugás ritkán szól érzelmekről.
3/17 anonim válasza:
Miért esne szerinted más megítélés alá?
4/17 anonim válasza:
Hát gondolom, akik mindig azzal jönnek, hogy a természetben így meg úgy, azokat ez sem zavarja. Vagy ha igen, biztos elmagyarázzák majd, miért nem következetlenség :D
5/17 anonim válasza:
Jólvan tes elérted a célod. Újabb provokatív kérdés! Gratula!
6/17 anonim válasza:
Ezt a törvényt még nem állt módomban olvasni.Valaki linkelje már be legyen olyan kedves.Nagyon le vagyok maradva.
7/17 FalledAngel válasza:
Erre kíváncsi lennék, hogy szerinted miért esik más megítélés alá? :) Megcsalás az megcsalás, pont. Minden megcsalást szándék előz meg, amiért saját magadnak kell vállalni a felelőséget, az másik kérdés ha leszarod a lelkiismereted utána.
8/17 anonim válasza:
Erről az ötezer éves törvényről még nem hallottam. LEhet, hogy csak azért, mert nem olvastam az ötezer éves törvénykönyvet. El tudod küldeni pdf-ben?
9/17 anonim válasza:
Mert szerintük ha a férfi csalja meg a nőt, az a férfi hibája, és ha a nő csalja meg a férfit, az is a férfi hibája. Tehát náluk egy megítélés alá esik a kettő.
10/17 anonim válasza:
Kérdező(nemtudom te írtál-e privit?) nem a farkad linkjét kértem, hanem a törvényt.Szövegértés van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!