Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős féfival kavar anyám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős féfival kavar anyám?

Figyelt kérdés

Mondta, állitsam be neki a messengert a telóján, láttam a jelszavát, beléptem.

Ott láttam, hogy 4-5 férfival beszélget, találkozgat, és az egyiknek írta, hogy nős férfivel szexel.

Említette nekem, hogy van egy férfi a munkahelyén, akit gyerekkora óta ismer, és hogy a pasi azóta szerelmes belé, viszont nős!!!

Nekem azt mondja mindig, tudja milyen megcsalt félnek lenni, soha nem tenne olyat hogy kavar nős emberrel.

Ti mit gondolnátok?

Nagyot csalódtam:(

(6éve özvegy anyum)

2017. nov. 22. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%

Hát lehet ez, van de ettől még ne csalódj anyudban. Nyilván ő is vágyik a szeretetre, egy társra, ráadásul ahogy öregszik egyre kevesebb esélye van a férfiaknál.

Na meg kettőn áll a vásár, ha a nős férfi is belement a dologba, akkor ez van.

2017. nov. 22. 18:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom sajnálni, undorító dolog ez, szerintem. Oké, meghalt Apu, társ kell neki.

De akkor miért nem egy olyan férfit választ,akinek nincs családja?

Állandóan ezt hallgatom,hogy neki alkoholista és nős ember nem kell, mert útálja az olyat ha azok udvarolnak.

Nem mellesleg össze vissza találkozgat vén létére fiatal pasikkal, nála 10-15 évnél fiatalabbakkal, ki tudja hány férfivel kavar egyszerre?

2017. nov. 22. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Ne itelkezz, mert lehet hogy egyszer te leszel ilyen...nem tudhatod.
2017. nov. 22. 19:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem itelkezem.

Csak gusztustalan dolog, ennyi

2017. nov. 22. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Ciki.
2017. nov. 22. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Nen tudom, hany eves vagy.

De szerintem se itelkezz. Nyilvan maganyos es ketsegbe van esve. Ezt tamasztja ala, hogy mindenkivel talalkozik, pl 15 evvel fiatalabbal is, mert hatha...

Én inkább sajnalom

2017. nov. 22. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Senki sem szent, anyád sem! Ezt fogadd el!

Te is biztos fogsz tenni olyan dolgokat amire nem leszel majd büszke.

2017. nov. 23. 02:35
 8/12 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok.

Nem tudom mit szólnátok ha a saját édesanyátok csinálná ugyanezt.

Lett egy világi rossz barátnője, isznak, meg állandóan a d.gásról beszélnek, ez azzal az amazzal. Nem volt ilyen.

Most hiába van egy szexkapcsolata, ugya úgy magányos,mert az a férfi nem fogja elhagyni a családját, ö is tudja.

Neki olyan ember kellett volna,akivel ki tud mozdulni.legalábbis nekem ezt szajkózza állandóan. Junius óta kavarnak, nekem meg tette anyám a szépet hogy mindig telón beszélnek, meg csak smseznek.

Én közben voltam szülni, állandóan lerázott miatta,holott kellett volna egy kis segítség itthon.

2017. nov. 23. 07:13
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem is undorító ez, nem is kicsit. A többi válaszon meg ne lepődj meg ezen az oldalon. Ilyen ez az oldal. Tele van hülyével.
2017. nov. 23. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha gusztustalannak tartod, akkr itélkezel. Ráadásul az ilyen nyavalygás mindig hátrányos az életben. Ha másért nem, azért, mert kb mindenki tesz rá, hogy mi a véleményed. Ha a saját anyádról ilyeneket gondolsz, akkor mással is lesz gondod.
2017. nov. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!