Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pozitív, és negatív oldala egy nős férfival folytatott viszonyban?
Az mekkora már hogy megy hozzád és azzal a szájával csókol amivel előtte a felesége p....ját...izé..érted..lehet még pozitív a hiv-teszted is mert ha a nejjel megcsinálja simán lehet van még kettő-három dugópajtija talonban.. szóval hajrá. Gyönyörű kapcsolatok ezek mindenki csak szenved..
ki akarná így leélni az életét?? Tudom miről beszélek dobtam is azonnal bizony kiderült hogy mégsem költöznek szét.. volt anyázás, oda-vissza, érdekes barátok maradtunk immár három éve:) most is várom a hívását.:))) Ebben ez az egyetlen pozitív..de a régi rossz emlékek csak visszajönnek néha és megkeseríti sajnos ezt is...max. ezt a pozitívumot tudom kihozni minden másra ott a mászterkárd :DDDD bocs!
Ja, és soha, soha nem kezdtem olyannal akinek gyerekei vannak, és várják otthon. De ha nem várják akkor sem.:D ..
annál aljább nincs is amikor hozzájuk rohan haza pfff.
Attól függ, együtt él-e a feleségével, vagy sem, illetve titkos-e a kapcsolat vagy sem.
Ha együtt élnek és van gyerekük is, akkor a jó benne az, hogy nem kel attól félned, hogy rád akar költözni és gyereket kell szülj neki. Sok férfi van, aki lerabolja a nőt és túl sokat vár el tőle ezeken a területeken.
A rossz, hogy ha falaznod kell neki, és ha túl kevés időt akar veled tölteni, mert a családjával is akar lenni. Szerintem ezt a verziót ne vállald be, mert hosszú távon nem jó, nem fejlődik a kapcsolat, egyfajta viszonzatlan szerelem lesz.
Szerintem mindent leirtak az elottem szolok.
Kiegeszitenem,hogy en semmikepp nem lennek hazas ember szeretoje.Nem tudnek tukorbe nezni,vagy a feleseg szemebe nezni se azok utan.Megalazo akarki akarmit is mond.Lehet hogy konzervativ vagyok,de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!