Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a pozitív, és negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a pozitív, és negatív oldala egy nős férfival folytatott viszonyban?

Figyelt kérdés
Minden apró-cseprő gondolatra kíváncsi vagyok.
2017. nov. 17. 18:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
A férjem szeretőjének az a pozitív, hogy 3 hónap után rájött, hogy beleszeretett és őt választotta helyettünk ( van egy közös 8 hónapos gyermekünk ). Szóval van reménye az összes k...-nak, csak olyan pasi kell hozzá. 35N
2017. nov. 17. 20:49
 12/29 anonim ***** válasza:
#11-es, ezt sajnálattal hallom. Nem hiszek a karmában, de ebben az esetben remélem utoléri őket. Ti pedig jól meglesztek és esetleg találtok egy normális, szerető pótapát és férjet. :)
2017. nov. 17. 21:37
 13/29 anonim ***** válasza:
Én voltam szerető, ráadásul tudván tudtam, hogy nős. Az egyetlen pozitívum az volt ebben, hogy szembenéztem a mentális problémáimmal, és elmentem kezeltetni magam. Megtaláltam azt, aki kell, akinek kellek. Negatívumokat estig tudnám sorolni.
2017. nov. 18. 12:57
 14/29 Sunshinedoll ***** válasza:

+ : semmi, amit ne kapnál meg egy nem nős férfitól

-: minden más :DDDD

2017. nov. 18. 13:14
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem minden szeretö akarja elvenni a férfit a csaladjatol, es felrugni a sajat hazasságát. Csak elvezni egymast, amig jo.
2017. nov. 18. 15:23
 16/29 anonim ***** válasza:

" Csizi8 nevű felhasználó válasza:

Nem minden szeretö akarja elvenni a férfit a csaladjatol, es felrugni a sajat hazasságát. Csak elvezni egymast, amig jo."

Jaj de jófejek...

2017. nov. 18. 16:35
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem, nem jofejek,de had ne legyek már álszent.
2017. nov. 18. 17:03
 18/29 anonim ***** válasza:
Élvezni egymast? Undorito !!!! A feleséggel kellene élvezni ! Vagy ha masik no kell , akkor ahhoz menni !!!! Vagy a kezdetektol beszeljek meg a nyitott kapcsolatot. Es az akkor fair !!!!
2017. nov. 18. 17:23
 19/29 A kérdező kommentje:
Csizi nem mondott hülyeséget.A szex nagyon jó,de tőlem maradhat a felesége mellett,nagy mértékben nem érdekel.A szex,meg a való élet teljesen más dolog.Lehet hogy egyik dologban összepasszolunk,de az életben nem tudom egyenrangú félként kezelni,sok dolog miatt.
2017. nov. 18. 17:41
 20/29 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted a csak sex rendjén van ? És nem undoritó hogy tudod hogy folyton más punciba is kerul a dákó? Ha te lennél a feleség akkoris úgy gondolnad, nyugodtan dugjon felre a ferj?
2017. nov. 18. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!