Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak még olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan férfiak rajtam kívül, akik ilyen nőt akarnak?

Figyelt kérdés

Olyan feleséget szeretnék, aki megcsalna engem rendszeresen.

Erre gerjedek. Nagyon izgat a tudat, ha a barátnőm elmegy más pasikkal randizni.

Vannak még ilyen pasik?

Illetve mi a véleményetek erről, mint nő?

2017. nov. 14. 07:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem tudom hogy vannak-e még ilyen férfiak, de szerencséd van a vágyaidat illetően. Nagy eséllyel így is, úgy is ilyen feleséget fogsz majd ki magadnak ha akarod, ha nem, mert a legtöbb feleség megcsalja a férjét...
2017. nov. 14. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:
A volt csajom tudom javasolni ő szeretett csalni a hátam mögött, csak akkor esett pofára, mikor én leléptem egy fiatalabb nővel, és akkor kiderült, hogy havi 130-ból ő meg a gyerek nem él meg.
2017. nov. 15. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!