Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetetlennek érzem magam, csal a feleségem. Mit tehetnék, ha őszintén lehetetlen vele beszélni? 30 éve házasok vagyunk, én szívbeteg vagyok
Sok bunko paraszt,ne varj itt sok ertelmes valaszt...Gratula a gunyolodoknak,sok kis hulye pocxs...
Szivbeteg vagy,tehat pro alj meg ne idegeskedni.Annyit nem er,hogy infarktust kapj miatta.Ne tedd meg azt a szivesseget nekik.
Hogy derult ki,miota tart,hany eves a feleseged,es a pasi?Irj kerlek bovebben.
Te vagy a legnaivabb, ha ezen az oldalon bármit is komolyan veszel. Csak téged minősít.
1. szerintem egy ember számára annál nagyobb megaláztatás nem létezik mint mikor párja megcsalja
2. bármilyen beteg lennék lenne annyi önbecsülésem hogy kihajítanám mint a xart
Fel nem tudom fogni ezt egy ember hogy tudja elfogadni, én ha vele maradnék többé nem érezném magamat embernek, sőt még kevesebbre tartanám magamat egy véglénynél is.
És erre nem magyarázat az 56 év, a szívbetegség sőt semmi.
Dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!