Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tehetetlennek érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetetlennek érzem magam, csal a feleségem. Mit tehetnék, ha őszintén lehetetlen vele beszélni? 30 éve házasok vagyunk, én szívbeteg vagyok

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 18:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%
Kivel csal meg,valami fiatal pasival? Akkor szerintem nem lesz tartós a viszony.
2017. nov. 11. 19:56
 12/27 anonim ***** válasza:
24%
Bizony... az ilyen még a rendszerválltás előttieket is ledönti a lábukról.
2017. nov. 11. 19:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Őszintén mit nem lehet vele megbeszélni?
2017. nov. 11. 19:59
 14/27 A kérdező kommentje:
Mi a szándéka tovább,mi lesz a házunk sorsa,amit együtt építettünk?
2017. nov. 11. 20:21
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Sok bunko paraszt,ne varj itt sok ertelmes valaszt...Gratula a gunyolodoknak,sok kis hulye pocxs...

Szivbeteg vagy,tehat pro alj meg ne idegeskedni.Annyit nem er,hogy infarktust kapj miatta.Ne tedd meg azt a szivesseget nekik.

Hogy derult ki,miota tart,hany eves a feleseged,es a pasi?Irj kerlek bovebben.

2017. nov. 11. 20:21
 16/27 A kérdező kommentje:
Bizony a cinikusok is megdöbbennek ám egyszer!
2017. nov. 11. 20:22
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy a legnaivabb, ha ezen az oldalon bármit is komolyan veszel. Csak téged minősít.

2017. nov. 11. 20:24
 18/27 anonim ***** válasza:
19%

1. szerintem egy ember számára annál nagyobb megaláztatás nem létezik mint mikor párja megcsalja

2. bármilyen beteg lennék lenne annyi önbecsülésem hogy kihajítanám mint a xart

Fel nem tudom fogni ezt egy ember hogy tudja elfogadni, én ha vele maradnék többé nem érezném magamat embernek, sőt még kevesebbre tartanám magamat egy véglénynél is.

És erre nem magyarázat az 56 év, a szívbetegség sőt semmi.

Dobd ki.

2017. nov. 11. 20:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
De, az előbb írtad, h nem akar elhagyni. Akkor meg gondolom a ház marad.
2017. nov. 11. 20:26
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem tartanak,és én sem magam naivnak. Egy mély érzelmi behatás azonban nem teszi lehetővé a reális gondolkodást. Tegnap este láttam egy nyitva felejtett fiókon,amit talán nem is kellett volna látnom. Nincs válasz sem a miértre,sem hogy mióta tart. 42 ÉVES A FÉRFI.
2017. nov. 11. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!