Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év alatt hat férfival csalt meg a barátnőm. Tényleg az én hibám?
Figyelt kérdés
Úgy érzem mindent megadtam neki. Még főiskolára jár,én dolgozom. Együtt él(t)ünk. Kibukott belőle,amikor megkérdeztem,hogy bízhatok-e benne. Levert egy hisztit is,és hogy az én hibám,nem figyeltem oda rá,pedig szeret. Hazacuccolt a szüleihez,azóta nem beszéltünk. Nem értek már semmit. Lehet benne vmi,hogy én is hibás vagyok?
31F
2017. nov. 5. 21:01
21/22 anonim válasza:
Veled csak annyiban van probléma hogy vak vagy és nem látod hogy mire utazik valójában a "barátnőd". Arra hogy te dolgozol, eltartod és az albira amibe te fizeted a rezsit stb.
Ilyen hülyék a pasik sajnos.
22/22 anonim válasza:
Szerintem valami nem volt meg a kapcsolatban. Valami nem tetszett neki. Ezért ment félre. Mert nem a megoldást kereste, csak látta a gondot. Akármi lehetet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!