Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Két év alatt hat férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év alatt hat férfival csalt meg a barátnőm. Tényleg az én hibám?

Figyelt kérdés

Úgy érzem mindent megadtam neki. Még főiskolára jár,én dolgozom. Együtt él(t)ünk. Kibukott belőle,amikor megkérdeztem,hogy bízhatok-e benne. Levert egy hisztit is,és hogy az én hibám,nem figyeltem oda rá,pedig szeret. Hazacuccolt a szüleihez,azóta nem beszéltünk. Nem értek már semmit. Lehet benne vmi,hogy én is hibás vagyok?

31F

2017. nov. 5. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak fiatal fickókra vágyott melletted,és amíg nem talált megfelelőt beérte veled is.
2017. nov. 5. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem a tiéd.
2017. nov. 5. 21:59
 13/22 anonim ***** válasza:

Valami hiányzott neki a kapcsolatból. Ô úgy döntött,félrekefél.

Te a magad részéről beletetted magad a kapcsolatba. Neki valami nem tetszett, nyílt kommunikáció helyett másik pasasokhoz menekült. Ez már a csaj hibája. Ő döntött úgy, hogy idegen pasihoz ment.

2017. nov. 5. 22:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Elnézést a negatív válaszért de nem tisztel téged.

Nézhető úgy is a dolog, hogy ő a hibás mert igazából ő csal ugye de nézd a másik irányból is, hogy vajon miért csal.

A válaszom, mert megengedted neki.

Az én példám, hogy miért gondolom így, van már 4-5 éve ez az akkori párom megcsalt. Bevallotta és könyörgött, hogy bocsássak meg. Hónapokig gusztusom nem volt hozzá érni sem de aztán visszafogadtam úgy gondoltam egyszer mindenki hibázhat, egyszer megtette, kész. Nem akartam a több éves kapcsolatot eldobni egy görbe estéje miatt. Telt múlt az idő újabb pár hónapra megismételte, megkérdeztem annak ellenére, hogy visszafogadtalak mert esküdöztél, hogy többé nem, most mi volt ez? Tudod mit vágott a fejemhez, hogy nincs önbecsülésem mert visszafogadtam őt az első megcsalás után. Erre válaszom neki, na takaródj a k******* a***ba! :D

Szóval a tanácsom, a lába ne érje a földet! (Persze csak képletesen!) :)

Sok sikert egy normálisabb, őszintébb barátnőhöz!

2017. nov. 5. 22:21
 15/22 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell eltartani iskolás csajokat,ennyi.Keress normális,felnőtt nőt,aki dolgozik.
2017. nov. 6. 06:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Az az információ hiányzik a kérdésből, hogy valóban igaza volt a lánynak? Ha tényleg nem figyeltél rá oda, akkor érthetőbb, hogy ezt tette, de elég kiéhezett lehet ez a lány, ha hat férfival csinálta...ha az én barátom nem figyelne rám, akkor bizonyára leülnék vele elbeszélgetni, hogy változtassunk, de kizárnám, hogy ez normális dolog legyen, világi ribizli az ilyen. Inkább örülj, hogy még időben kiderült!
2017. nov. 6. 18:45
 17/22 Bence_ ***** válasza:

Azon tudsz javítani, hovy felismered az ilyen embert. Ennek ismerete lehet a te "hibád".

Megcsalás az ő döntése, ha rossz a kapcsolata szóljon, zarja le aztán kefeljen.

2017. nov. 6. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát egyépként megnyugtató hogy egyes lotyókért mennyi mindent megtesznek a férfiak aztàn miattuk a normàlisok szívnak .Tisztelet a kivételnek.:)Ne okold ezért magad még nehogy neked legyen már egy ilyen olcsó lotyesz miatt lelki furdalásod .Magàra vette magyarul hibàs .Engem a párom màr kért szàmon de teljes nyugalommal àllitottam neki hogy nincs gond .:)
2017. nov. 8. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy hattal?Mindig elmondta?Én már az elsőnél pitsán rúgtam volna. :)
2017. nov. 8. 21:07
 20/22 Lifeishard ***** válasza:

Nézd, még ha hibáztál is, akkor sem a félrekefélés a megoldás.

Különben meg mi a facért elmélkedsz ezen? Mikor kiderült, hisztizett és egyből a Te nyakadba varrta az egészet.

Ilyen nő után bánkódsz? Ember, legyen eszed, markold meg a golyóidat, és adj hálát az istenednek, hogy már nincs veled.

2017. nov. 8. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!