Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura álmom volt ma, szerintetek valóban erre vágyok?
Figyelt kérdés
Egy nálam jóval fiatalabb lánnyal álmodtam, kb. 20éves lehetett (én 30 vagyok), ő nem akart semmit, csak elkezdett nyalogatni, a talpam, a testem, a seggem... nagyon fura volt, még sosem gondoltam ilyenre, de mikor megébredtem teljsen fel voltam izgulva... szerintetek léteznek ilyen lányok vagy teljesen hülye álmom volt?2017. okt. 30. 11:26
1/3 anonim válasza:
Nem kell misztifikálni az álmokat. Van, amikor jelentenek valamit, van, amikor nem. Szerintem el tudod magadban dönteni, hogy vágysz-e erre. És minden bizonnyal vannak ilyen lányok, de ez eléggé specifikus, ráadásul nem egszerűen kideríthető dolog, úgyhogy nem hiszem, hogy könnyű megtalálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Az egész álom nagyon fura volt számomra.. .nem sozktam ilyeneket álmodni, ráadásul egy ismerős helyen volt (ez most lényegtelen nektek), azóta is a hatása alatt vagyok. Szeretném megtalálni ezt a lányt akivel álmodtam ... nyilván képletesen.
2017. okt. 30. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!