Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lehet hogy megcsal?
Van egy furcsa szokása mostanában.7eve vagyunk egyutt.A levetett alsonadragjat mindig a szennyes kozepe vagy aljara dugja.Ez azert lett feltuno mert en szoktam mosni es mostanaban szinte egy helyen vannak az alsonadragok a szennyes kozepen.Ma direkt figyeltem ra,tusolt reggel es az alsonadrag nem a szennyesbe volt dobva hanem megint bedugiszalva a kozepere a tobbi ruha koze.1-2 hete vettem eszre.Nem ertem miert csinalja.Most furan hangzik de igenis megneztem a belsejuket.Mivel eddig nem szoktam
nem tudom mi a normalis.Volt olyan alsonadrag amiben 1-2 pici feher folt volt.Az olvastam egy oldalon,hogy az elovaladek atlatszo,mig az ondo feher.szoval ha fel is izgul az elovaladek szintelen,Mivel ehhez nem ertek.Ferfiak velemenyere vagyok kivancsi.Ha napokig nem szexeltek,nem veritek ki akkor is vannak feher foltok?vagy csupan azbejszakai merevedes utan is maradhat feher folt?
Neharagudjatok,ketsegbe vagyok esve.Most szeretnenk babat es elbizonytalanodtam.Gondoltam rakerdezek de ha megcsal akkor meg ovatosabb lesz.gondoltam varok meg probalok a jelekre figyelni.Van okom aggodni?
28.as
Hogy?
Az en ferjem pl.24 oras szolg.ban jart dolgozni,ejjelente lement hozza a szeretoje.Egyedul volt az orbodeban.
Sziasztok,beszeltem vele,az aldonadrag ugyet nem mondtam,1hete mar a tetejere van dobva...szoval nem ertem en sem a logikat.
Neharagudjatok a hulye kerdesert.csak magambol kiindulva nem ertettem hogy en sosem foglalkozom azzal h a bugyim a szennyes melyik reszeben legyen, szimplan beledobom.ezert merult fel bennem ez a dolog,furcsalottam.Beszeltunk,es bizom benne h tenyleg nem
csalt meg.csak az ember tud kombinalni es en azt tettem.Lettem mar megcsalva igy megfogadtam h nyitva tartom a szemem.koszonom
nektek aki valaszolt
Adj meg neki mindent az ágyban, és sosem fog megcsalni, ez 100%.
A nők sokszor elcseszik, főzés-mosás-takarítás, teljes kiszolgálás az pipa, szinte megszakadnak, a szex meg lassan teljesen elmarad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!