Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudathasadás vagy kettős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudathasadás vagy kettős személyiség?

Figyelt kérdés

Mit gondolnak olyankor a nők a férjükről amikor szertőt tartanak?

Milyen az életfelfogásuk amikor nem csak egy futó kalandba bonyolodnak hanem

több évig akár évtizedig tartanak a férjük mellett még egy fickót,

enyire megszűnik a bűntudat enyire gusztustalanná válnak?

Ezt soha nem értettem,lehet elötte járt a szeretőnél és otthon meg ugyanugy

a legális férjével is szexel,milyen egyéniségek? Tudathasadásosak? Vagy csak nekem

ilyen fura ez? Hallottam olyat hogy 20 éve tart az asszony szeretőt és még nem derült ki.

2017. okt. 26. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig ilyen fekete-fehér ez a helyzet.

A házasságban vannak gyerekek akiknek a nevelése közös szülői feladat.Több olyan ismerősöm van, akiknél romokban hever a házasságuk, vagy épp" hiányosságok, meg nem értések sora áll mögöttük, viszont a gyerekek miatt mégis együtt maradnak. Esetleg még annak tudatában is,hogy nyitottá teszik a házasságukat és másfelé keresik a boldogságot.

Nagy kérdés,hogy mi lenne a jobbik megoldás? Ha elválnának békésen, a közös vagyonon osztoznának és...esetleg kétfelé vinnék a gyerekeket, vagy óriási viták között cibálnák Őket, biztatnák egymás ellen?

Gyermekvédelemben dolgoztam, pontosan tudom mivel járnak a BÉKÉTLEN válások. Még akkor is, ha mindenki úgy gondolja,hogy el lehet ezt korrekt, emberséges módon is intézni.

nincs tudathasadás, nem biztos,hogy egyik ágyból a másikba szalad a nő, vagy pasi,és sajnos bárki kerülhet olyan helyzetbe,amit kívülállóként annyira könnyen ítél meg,de ha belekerül teljesen másképp' lát.

Természetesen nem pártolom a félrelépő feleket, de nem is kell rögtön megkövezni a helyzetük ismerete nélkül.

Szociális intézményben dolgozom jelenleg, él itt egy korábban hajléktalanként élő teljesen normális gondolkodású férfi. Elbeszélgettem Vele hogyan is jutott erre a sorsra.

Elvált, a feleségének és a gyerekeinek otthagyta a lakást. Nem volt annyi megtakarításuk,hogy önálló életet kezdjen, a gyerektartást és az albérletet nyugdíjazásáig tudta fedezni. Aztán hajléktalanná vált, betegen...

2017. okt. 26. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

1: Ez az utolsó bekezdés... aztán csodálkoznak itt a harminc feletti egyedülálló férfiakon, hogy biztos valami baj van velük, aki meg házassági szerződést akarna, azon meg háborognak.

A kormány szerint meg akkor lesz több gyerek, ha a szülő nőket kitömik pénzzel, meg elengedik a hiteleiket, hát persze...

2017. okt. 26. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Dehogy tudathasadás. Ostobaság így démonizálni a hűtlenséget.

Egyszerű gyengeség, a menekülés egy formája. Egy párkapcsolatot rendbetenni, vállalni a konfliktusokat, erőfeszítést és az esetleges fájdalmat sokkal nehezebb, mint mindent hagyni, ahogy van és valaki másban vigaszt keresni. Ennyi az egész.

2017. okt. 26. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
A ferfiaknal melyik lehet ha felred..nak v szeretot tartanak? ;-)
2017. okt. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!