Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy meg (fog) csalni a párom a gyerekei anyjával. Hogy tilthatnám meg neki, hogy találkozzon az exnőjével és ne így találkozzon a gyerekekkel? Ott akarnáluk karácsonyozni.
A párom exnőjét hívjuk Rózsának. Rózsának és a páromnak két gyereke van egy 4 éves lány és egy 9 éves fiú.
Sosem volt normális a kapcsolatuk hol együtt éltek hol külön aztán gyerekek miatt éltek együtt most meg egy éve külön élnek. Mi lassan fél éve vagyunk együtt.
Rózsa a két gyerekkel a párom lakásában lakik mert hogy az 3 szobás az ő lákása meg csak kettő.
Oké ezt még meg is értem.
Most hétvéget is ott töltötte a párom mert hogy a kislánya kitalálta hogy az apjával szeretne aludni, apuci meg vett minden földi jót és péntektől kedd reggelig a kicsi lányával alszik.
Ma találkoztam velük és kettesben maradtam a kislánnyal kiderül hogy Rózsi meg a párom borozgattak meg hogy egy ágyban aludtak mert a kislány mindig az anyjával alszik igy meg a szülők között aludt.
Mi az már hogy az exnőjével egy ágyba alszik és az a magyarázat hogy a lánya kedvéért meg nem történt semmi mert a gyerek köztük feküdt.
Van hogy beszólogat a párom hogy Rózsa mindig csinál nekik reggelit meg főzött ebédet vacsorát és azzal várta ő haza én meg nem.
Rózsa hosszú műkörmös, hosszú hajú műszempillás inkább rib!nek kinéző mint anyának tipúsú nő
van hogy olyanokat mond a párom hogy Rózsa eljár fodrászhoz meg körmöshöz addmagára én meg otthon festem magamnak a hajam, meg nem hordok mindig magassarkút ( kutya sétáltatáshoz is azt hord) meg Rózsa mindig csinos még otthon is én meg nem öltözök ki.
Rózsa meg felhív egy óraja hogy a fia meg az apjuk nálam vannak e mert már kész a vacsi és kifog hűlni.
majd mondom hogy nem
erre hogy amugy szeretne meghivni karacsonykor mind a férje párját ebédre feltéve ha még együtt leszünk .
mert hogy a férje naluk karácsonyozik a gyerekek miatt.
1. egy dolog hogy papíron házasok de ne hangsúlyozza már hogy a ferje az én parom nem az övé.
2. karácsonyozzanak nálunk a gyerekek
nagy nehezen elérem a párom hogy ez mégis mi.
Majd közli hogy igen akarta mondani meg kérték a gyerekek szóval karácsonyra ő oda költözik
De majd mi karácsonyozunk a két ünnep között.
Mondtam hogy meg hivott a rózsa erre hogy jajjj milyen önzetlen ....
Kiborit félek hogy előbb utóbb megfog csalni ha eddig nem tette meg.
Mi nem elünk együtt hallani se akar az együtt élésről és közös gyereket sem szeretne.
Válni se akar mert Rózsa volt a nagy szerelme meg a gyerekek meg hogy minek váljon úgy se lesz 2. felesége.
Több szempontból is baromi nagy idióta vagy. És a helyesÍrást most nem veszem ebbe bele, pedig megtehetném.
Egyrészt baromi nagy idióta vagy, mert nem veszed észre, hogy pótlék vagy. Neked nincs párod édes szivem, neked van egy dugópajtid.
Másrészt szerintem nem is vagy nagyon kapcsolatra való.
Harmadrészt basszus nehogy már te legyél a fontosabb, mint a gyerekei. Alapvető dolog, hogy velük van és megad nekik mindent. Szereti a feleségét, szereti a gyerekei, nem akar mással lenni. Az egyetlen amit tehetsz, hogy nem leszel pótlék. Itt nem a pasi, meg nem az ex felesége a hülye, hanem te.
Na
Ebben a kérdésben kb minden ott van, amiért nem kezdenék elvált, családos pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!